Tuesday, October 8, 2013

Best sangat ke BBPlus collagen ni?

BBplus collagen.
Apa best sangat bbplus collagen ni???

Huhhh...mau tak best nye bila bbplus collagen sangat-sangat membantu mencerahkan kulit.
Memudarkan parut hitam jerawat batu dan jerawat halus.
Mengurangkan garis halus sekitar muka dan badan.
Menegangkan kulit satu badan bukan setakat tegang di muka sahaja malahan bertindak ke atas keseluruhan badan.
Menaik seri wajah yang kusam dan memberi tona sekata pada kulit.

Tindakbalas cepat antara 3-7 hari.
Menghilangkan sakit lutut.
Selamat untuk ibu hamil dan menyusu.
BBplus collagen halal.
Lelaki perempuan boleh minum.
Rasa sesedap blackurent.
Senang nak sediakan.
Harga bbplus sangat berbaloi untuk anda yang memang tak de masa nak make up setebal opera sebelum keluar rumah ;)





Credit to my lovely pretty biz partner :

Ni testimoni dyna salleh sendiri selepas dia menjadi pengamal tegar bbplus collagen.

Kalau sebelum ni dia memang mengamalkan product kecantikan yang 5 kali ganda mahal dari bbplus collagen tapi skarang dengan hanya mengunakan bbplus collagen sebagai skin care pilihan, dyna dengan happy nye dah boleh say gudbye pada skin care lama beliau ;)




KOLAGEN YG SEIMBANG DAN LENGKAP ~ BBPLUS COLLAGEN



Ada banyak sebab mengapa saya memilih BBplus Collagen. Sebelum tu ingin saya katakan seperti dalam post yg sebelum ini, dan banyak kali saya tekankan, bila kita ingin mengamalkan pengambilan kolagen first of all tanya diri kita balik apa yg anda tahu tentang collagen? Dan mengapa anda mengambil supplement collagen? 

Semua orang teringin untuk memiliki kulit yang cantik, tak ada wanita pun atau lelaki yg tak mahu kulitnya tak cantik. Tapi impian untuk memiliki kulit yang cantik (atau saya lebih utamakan kulit yg kelihatan bersih) memerlukan pengorbanan yg besar. Halangan-halangan itu adalah seperti wang ringgit, masa, kesibukan gaya hidup zaman sekarang. Tapi kalau anda sedar yg kecantikan ini datangnya dari dalam ia menjadi mudah dengan adanya supplement kulit yang terbaik! mudah menyerap kedalam kulit dan amat berkesan maka sebab itulah saya memilih BBplus Collagen. 

BBplus adalah jalan penyelesaian untuk impian memiliki kulit yg halus, licin & menawan. Kalau orang tanya saya, mengapa saya mengambil BBplus collagen? Main factor saya adalah, untuk memulih, membina, & memperbaharui sel collogen semulajadi kita. Saya pentingkan bila saya menjangkau umur 40an nanti kulit saya tidaklah kering, kusam, sendi rawan masih dalam keadaan yg baik untuk mengurangkan bebanan terhadap sistem struktur badan especially dekat pinggul, sendi & lulut.

BBPLUS COLLAGEN MENGATASI MASALAH-MASALAH PENUAAN DALAMAN & PENUAAN LUARAN:-

(A) PENUAAN DALAMAN 
-Melambatkan kedutan
-Mengekalkan keanjalan pada bahagian tangan & leher
-melambatkan kulit kendur sebelum usia
-mengelakkan kulit kering (sebab tu kita selalu mengalami kegatalan kulit)
-memberikan tone kulit yang sekata (macam saya sekarang, hasil yg sangat ke tara)
-menstabilkan hormon bagi mengurangkan pigmentasi, kulit berminyak, jerawat
-mengurangkan penyakit kulit seperti ruam, kulit kusam, alergy serta tone kulit yg tak serata

(B) PENUAAN LUARAN
-mengatasi masalah akibat pendedahan kulit kepada cahaya matahari yg bole membuat kulit kasar, timbul garis halus, kendur
-kulit lambat sembuh dari luka dan kehilangan kolagen
-menghindari kulit daripada menjadi bertompok-tompok akibat dari pendedahan matahari
-mengatasi kulit menjadi terlalu sensitif akibat pemakaian pemutihan kulit secara berlebihan, atau akibat tertedah kepada asap rokok

Ok diharap dengan sedikit info ni, dapat membantu u all sedar bertapa pentingnya BBplus Collagen ni. 
Kedutan tanda kekurangan collagen

kulit kering dan berkedut

jeragat, kedutan, kusam, tona kulit yg tak sekata

pigmentation, kulit kering, kedut, dan kusam

KOLOGEN SEIMBANG DENGAN BBPLUS COLLAGEN

proses penuaan akan menjadi cepat jika collagen tidak di pelihara


JOM BER BBPLUS !!!
contact DYNA 010-202 3555


SALLEHA 011-1631 1641


Harga promosi BBPLUS COLLAGEN confirm akan berakhir oktober ini...!!!!

Beli 3 Percuma 1!

No comments:

Post a Comment