Wednesday, October 30, 2013

An entrepreneur always sees the big picture in mind.

Credit to : Jasmin Halim

Ok lah like this. No holds barred. I tell you the truth nothing but the truth. 
I hear you when you said "I nak buat biz, but I want to sell things I love. 
I don't want to sell corset or collagen or sabun ketiak." 

Hey, I get you. Let me ask you first 
" do you have ANY experience doing biz before?" 
If you don't, hear me out. 

I ikutkan hati nak jual buku because that's what I love. 
Sure I like the corset, 
I drink the collagen 
and I sabun my whole family with the sabun ketiak.
 But that's doesn't mean I'm so passionate about it that I sleep with my corset or swim in my collagen.

 Here's where I think the logic of this biz.
 It has value beyond the products.
 Whilst the products are good, highly sellable, I'm not doing it just to sell and get the money of out it. I'm here for the value the business has to offer:

* complete learning and exposure in business with structured marketing and sales approach, strong support system from business leadership and mentorship to team building. So it makes perfect sense for me to pass this through before I go on dabbling on my own developing my ultimate biz dream plan. Lesser risk of failure when we know the tricks and trades in the business.

* business can sustain when we're here to bring values to people. So again its not about the sales we make through the products, its the benefits they gain, its about helping out someone who was bedridden for so long to be able to sit up and walk around, its about helping out someone who's been so inferior about her looks to develop her inner strength and self confidence and so many others which made us feel so humbled by these valuable experiences. Our products and biz did that and will continue to touch a lot of people out there.
 
*in ANY business, you need network to thrive. What best to teach you to build networking than the networking biz itself? In 2 years of doing this biz, I've cross road with so many inspiring entrepreneurs, another valuable experience for me to take in my next phase. I get connected to a lot of moms out there whom helped me in building up my knowledge vault for my dream biz. 

So catch my drift? If not just about the products. Go beyond. Its the stepping stone. Its the knowledge. Its the will. Its the value. See the bigger picture. An entrepreneur always sees the big picture in mind. 

ratu premium beautiful at bayou lagoon park resort malacca

sorry kalau ada yang loya dengan tajuk "ratu" premium beautiful at bayou park resort malacca ni ye...hehehee ;)
Bukan apa, sebab dah rasa confident sangat 200% sejak hampir dua tahun pakai premium beautiful corset ni. Sebab tu la berani je nak letak words "ratu" sebagai title entry ni.

Serius...uol mesti kena cuba pakai premium beautiful. Pakai hari-hari, kira sebagai gantian baju dalam biasa yang uol pakai hari ni lah. Yang dah ada premium beautiful tu, sayang nyeeeeee lah kalau uol just simpan dalam gobok almari je. Ye la, orang lain yang tak mampu nak pakai pb, beriya-iya nak kan pb but uol yang mampu beli pb boleh pulak sekadar beli just pakai bila pergi kenduri je. The next day pulak terus simpan dalam almari...rugiiiiii sangat! That's y tak dapat kesan yang ketara hasil dari pakai premium beautiful.

okay tak nak melalut cite pasal pb, kalau uol serius nak tau cara yang berkesan untuk pakai premium beautiful corset ni sampai dapat shape JAM PASIR, boleh je whatsapp sal untuk dapatkan free consultation...sekadar nak membantu uol yang dah ada pb tapi rasa MALAS nak pakai. so fikir balik, membazir je beli kalau tak pakai..lagi pun membazir ni salah satu amalan syaitan...jadi kalau dah beli silalah pakai selalu coz pb bukan semata-mata untuk slim kan badan kita...tapi lebih kepada membaikpulih dalaman badan kita supaya sentiasa sihat dan ceria ;)

Jom tengok aktiviti sal. Sambil buat bisnez, sambil bawa anak-anak enjoy dengan persekitaran luar selain dari persekitaran yang dah biasa sangat diorg lalui hari-hari.



Mama muka letih.
Letih tapi happy bila tengok anak-anak happy sangat bila dapat datang ke melaka. Hotel favourite diorang kalau ke melaka ni dh tentu lah bayou lagoon park resort. 

Tak plan pun nak datang melaka ni...datang dengan tujuan nak jumpa biz partner cawangan melaka sal n sambil tu nak lepas kan hajat untuk makan asam pedas di melaka dengan dyna salleh n family.




Tengok la betapa happy nye yang baby tu...heheeee...dalam perut dulu berkali-kali ke melaka..dah keluar perut ni la 1st time baby danish follow mama ayah ngan kakak2 ke melaka.





After check in terus damia ngan danisha nak pergi mandi kolam. Memang target diorang kalau pergi mana-mana hotel memang akan ke swimming pool je la. Bawa baby danish skali mandi, tapi baru je rendam kaki dia dah menjerit-jerit hilang suara nak naik...hahahahahaaa...kalau ikutkan, every morning or evening kalau mandikan dia kat rumah tu, mana pernah di nangis...tapi mandi kolam boleh pulak dia meraung sampai hilang macho.





Tengah lepak-lepak kat pool dyna salleh dengan baik hati nye datang hantarkan kuih paling terangkat kat melaka. Serius babe, memang sedappppp tak ingat punye kuih yang dyna bawa masa ni. Mula-mula tengok tu, ingatkan kuih ni sama je rasa dia macam yang selalu makan before this, tapi sebenar nye memang jauh meleset dari sangkaan. Dyna........nanti i datang melaka u belikan lagi tau. Berebut-rebut anak sal makan kuih auntie dyna bawa ni sampaikan tak sempat nak amik gambar pun.hahaaa...lagi pun lepas berendam dalam air kan memang rasa cepat lapar.



Sedap kan danish tido.
hahahaa...sedap la tu bila kena angin kuat kat tepi pool ni. Nyenyak tak ingat punye dia tido masa ni. sampaikan mama rancak bersembang dengan one chinese dari PJ pun dia tido je. Sejak buat bisnez dan dah jadi sebahagian businesswoman ni, mana pergi pun mesti akan jumpa kenalan baru yang akan sekepala rancak bercerita tentang ekonomi dan masa depan. Time duduk lepak kat sini ada la borak-borak dengan one chinese man ni, best sangat bila sebenarnye ura-ura racist la apa tu semua memang tak betul...bila berborak tentang ekonomi dengan chines memang masa tu tak rasa pun berlalu.


babyplus mama yang sangat lah gebu.


Dua-dua kakak ni tak berapa sihat sebenarnye. tapi bila diorang berada dalam persekitaran yang menceriakan dan boleh buat apa yang diorang suka, alhamdulillah makin cepat sihat pulak jadinye ;)


Malam pulak dyna and fendy bawa gi makan asam pedas telur ikan kat Asam pedas pasar borong...memang maveles la asam pedas melaka!

Kalau uol tercari-cari lokasi makan asam pedas di bandar melaka, boleh jugak ke link ni ye:







suka nye lahai diorang dengan baby plus ni. ryan and danial memang boleh gang la dengan danish nanti kan.


Lepas perut kenyang dengan asam pedas dan 20 otak-otak then kitorg pun ke rumah dyna pulak untuk mulakan sesi o group kami. Seronok nye la buat bisnez enjoy n santai macam ni dengan top leaders circle. no stress....masa nak mula kerja ikut kita..ikut tapak kaki kita je...



Kalau ikut kan nak borak sampai pagi dengan dyna n melati ni tau...uol memang best la dear...in shaa Allah next time kita jumpa lagi ye untuk bisnez preview TLC di melaka.


Uol yang teringin nak tau lebih lanjut tentang peluang business dengan top leaders circle ni boleh la dapatkan keterangan lanjut dari sal, dyna atau melati ye.


salleha roslan
011-1631 1641

dyna salleh
010 - 202 3555

melati
012-652 0032






Hindari hasad dengki

Hindari hasad dengki, in shaa Allah hidup akan aman hari-hari ;)



Tuesday, October 29, 2013

Promosi BBPlus collagen

Promosi BBPlus collagen bakal berakhir dua hari lagi!!!!!!!!!!!!!

Makna nye ada DUA HARI je lagi untuk uol dapatkan promo bbplus collagen. Jimat RMxxx kalau anda bertindak sekarang dengan terus menghubungi sal atau agent yang tertera di bawah ni.

Serius...!!!
BBplus collagen adalah collagen terbaik buat kita semua yang sering terdedah dengan faktor cuaca panas terik sekarang ni. Minum bbplus collagen je boleh buat satu badan dapat kesan kebaikan collagen dari rantaian ikan ni.

 Tak percaya ke bbplus collagen berfungsi sebagai pencerah muka dan badan terbaik?
Bertindak sebagai agen anti jerawat lagi tu ;)
part anti jerawat ni sal memang suka sangat sebab sebelum ni masalah jerawat memang boleh buat stress especially lepas sedap memicit jerawat-jerawat yang ada. Geram kan kalau tengok jerawat yang tumbuh tu, so keje kita memang lah nak picit jeeee sampai berlubang muka..huhuu...so korang jangan amalkan lagi ye tabiat tu, better minum je bbplus ni..biar bbplus yang jalankan tugas pembersihan dalaman badan kita so that luaran kita akan terserlah sihat dan cantik nye.

Muka berjerawat lepas beberapa hari minum bbplus???
Muka gatal-gatal lepas minum bbplus???
oooo...owwwhhh...relax dear...
jangan risau sebab tu tanda positif sebenarnye...
hanya 10% je pengguna bbplus yang mengalami healing crisis seperti naik jerawat di dahi, dagu, pp dan hidung...ada tu pulak akan rasa gatal-gatal kat muka tapi tak mengelupas dan tak memedihkan pun.

sebenarnye tu tanda bahawa toksin badan sedang di keluarkan. dan yang gatal-gatal tu petanda sel kulit mati sedang di buang dan akan digantikan dengan sel kulit baru yang lebih cantik dan sihat...

Solution dia :
Minum je la air masak banyak-banyak macam biasa.
Teruskan minum bbplus collagen.
Kesan dia memang uol sendiri akan puas hati...
Biar la berjerawat kejao je seminggu dua, dari uol terus berjerawat sampai tua kan.
Tak best ok muka kalau berjerawat ni sebab nak makeup of course la lagi parah kulit kita. Nak kena pilih pencuci muka pun kena berhati-hati sebab kalau salah pilih lagi parah jadi nye muka kita yang ber jerawat tu. Lepas tu kalau buat facial, mau menjerit kuar air mata bila jerawat yang ada tu semua kena picit...aduhhhh....sakitttt tak ingat punye la kan ;)

Sebab tu minum je la bbplus collagen.

7 kesan utama selepas minum bbplus collagen.

Kulit wajah cerah berseri...yess
kulit lebih anjal dan tegang...yess
kulit lebih halus dan gebu...yess
kulit lebih lembab...yess
kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan...yess
kulit lebih cepat sembuh dan pulih...yess (baik untuk ibu lepas bersalin)
Kulit kurang kesan kerosakan akibat matahari...yess

Semua ni sal sendiri dah rasa kesan dari amalkan bbplus collagen.
Bbplus collagen selamat untuk ibu hamil dan menyusu. sebab sal sendiri pun antara pengguna tegar bbplus collagen ni dari sal pregnant, dalam pantang dan sampai lah baby sal dah 6 bulan sekarang...n still minum bbplus...memang selamat untuk ibu hamil, sesuai untuk ibu dalam pantang dan menyusukan bayi dan jugak sesuai untuk di minum oleh kaum adam. So orang lelaki pun memang perlukan kolagen tambahan jugak sebenarnye ;)





sal minum bbplus dari pregnant 4 bulan lagi ;)

bbplus collagen terbaik sangat dalam menghilangkan parut jerawat.
Kiranye bbplus ni skin care all in one la senang cite.

nampak kan...dalam masa tak sampai sebulan parut jerawat makin berkurangan dan kulit jadi lebih cerah dari sebelumnye.


So uol apa tunggu lagi...cepattttt dapatkan bbplus collagen beli 3 percuma 1 ni sebab promosi bbplus ni SERIUS akan berakhir pada 31 oktober 2013. Jimat berganda-ganda kalau beli sekarang.


Salleha Roslan
011-1631 1641




Monday, October 28, 2013

testimoni terbaru sabun marine essence @ sabun ketiak

testimoni terbaru sabun marine essence @ sabun ketiak







for more info boleh click link ni:



interested nak tau macam mana sabun marine eesence @ sabun ketiak ni sangat membantu dalam mengatasi masalah kulit keseluruhan badan kita...


ekzema
ulat air
panau/kurap
jeragat/jerawat badan
kulit kering
tumit merekah
leher, ketiak n celah badan hitam
ruam lampin (kesian baby)
ketiak berbau

boleh cepat-cepat whatsapp atau email untuk dapatkan sabun yang hangat di pasaran sekarang ni.

yang berminat nak jadi agent sabun marine essence dan menikmati bonus comission sehingga rm7,000 sebulan boleh la hubungi kami dengan segera.

Pulangan modal 100% dengan untung bersih yang pasti nye akan buatkan anda teruja untuk serius bergelar usahawan online.

free training and free coaching provided.

Anda hanya perlu hubungi kami untuk maklumat lanjut bagi mengetahui cara mudah untuk menjadi agent sah sabun marine essence @ sabun ketiak.


salleha roslan

011-2372 7729

011-1631 1641



Atau hubungi agent sah kami yang confirm ada menawarkan harga menarik untuk sabun marine essence ni:


Mohd Ujang 012-389 0260
Puchong/sepang/klang/melaka


Ckin Ali 013-349 6050
Keramat/Johor/Kelantan

Kuala Kangsar/ipoh/kajang/kelantan


Afiqah Sharudin 013-594 4061
Nilai/Bangi/Pahang


Ready stock.
Tak perlu menunggu untuk dapatkan sabun terhangat di pasaran ni.





Tuesday, October 22, 2013

Kandungan bahan-bahan dalam BB plus collagen


kandungan bbplus collagen

kat sini sal nak share kan antara kandungan utaama yang ada dalam bb plus collagen ni di mana hasil gabungan baha-bahan semulajadi yang ada dalam setiap sachet bbplus ni mampu untuk bertindakbalas secara positif pada tubuh badan anda.

Antara bahan bbplus ni adalah : 

Kolagen ikan terhidrolisis, 

ekstrak biji anggur, 

Vitamin C, 

jus bunga roselle, 

jus buah blackcurrant, 

serat epal,

 inulin.


boleh jugak refer gambar kat bawah ni untuk kandungan bbplus collagen:



Bagaimana BB Plus Bertindak?

Mod tiga tindakan:

1. Memulih  - Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi
                         rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah
2. Membina - Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida  
3. Memperbaharui -  Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru

Dos apakah yang efektif?
Hanya 1 paket (5g) setiap hari untuk memiliki kulit muda yang cantik dan mulus. Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3,000 saiz Dalton) yang sedia diserap.

Bagaimanakah dengan aksi perlindungan antioksida tambahan?
Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada sinaran UV dan radikal bebas. Ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyanidins) mengurangkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit. Vitamin C dan roselle menguatkan rantaian kolagen, melindungi kolagen di dalam dermis kulit dan menggalakkan proses sintesis

Bagaimanakah BB Plus dapat meningkatkan kualiti kulit?
Serat epal dan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui proses detoksifikasi.

Bagaimanakah BB Plus dapat membantu mengurangkan ketidakselesaan penyakit sendi?
Peptida kolagen ikan adalah sumber Kolagen Jenis 2 yang baik dan merupakan komponen utama dalam rawan untuk membantu mencegah keradangan yang disebabkan oleh rheumatism and osteoarthritis.





Testimoni bb plus collagen



credit to : ismalina

minum bbplus bukan untuk cantikkan muka je tau...tapi siap boleh bagi benefit satu badan.
tengok ha, sampaikan ke tumit kaki pun boleh jadi licin kalau rajin minum hari-hari bbplus collagen yang tinggi dengan serat semulajadi ni...tak selesa tau bila tumit kaki merekah...so y not buat uol yang ada ibu yang sakit kaki akibat tumit merekah, boleh la uol hadiahkan bbplus ni untuk ibu tersayang ;)



credit to : nurulhidayah


bbplus jugak melawaskan masalah pembuangan air besar.
uol...bahawa tau kalau tak membuang lama sangat..at least sehari nak kena buang sisa kumbahan dalam badan kita ni 2 kali sehari. Tapi macam mana ye kalau tak membuang lebih dari dua hari...tu yang muka mudah berjerawat n kepala cepat je pening-pening kan. Lagi pun bahaya la kalau simpan lama sangat sisa makanan dalam usus kita. So minum bbplus cepat-cepat...bila dalam sihat tu yang luaran makin terserlah.



credit to : me

heheee...it's me with my 5 months baby boy...
sal minum bbplus since pregnant 4 bulan sampai lah baby dah nak masuk 6 bulan sekarang ni. In shaa Allah dengan kandungan buah-buahan yang ada dalam bbplus collagen ni, ianye selamat di minum oleh ibu yang hamil dan menyusukan. Kalau dalam pregnant n menyusukan bayi kita berani je minum coke or any kordial so y not uol nak takut untuk minum bbplus collagen yang terbukti berkesan dan selamat untuk setiap lapisan umur tak kira yang muda, tua, lelaki, perempuan, hamil, menyusu or dalam pantang sekalipun.


BBPLUS COLLAGEN BUY 3 FREE 1 still available until october 2013.
better grab terus 4 kotak ni dengan harga yang sangat murah dan berbaloi!!!

whatsapp untuk keterangan lanjut

Salleha Roslan
011-1631 1641

COD hanya area sungai buloh dan puncak alam


mother of three : bbplus collagen family

mother of three : bbplus collagen family


gambar atas tu sebulan lagi sebelum bersalin kan danish.

gambar bawah dah 5 bulan bersalinkan danish.

Weol kalau ke melaka bukan sekadar datang kosong buang masa. Tapi sambil bercuti sambil jumpa rakan kongsi top leaders circle yang berada di melaka. especially tak sah kalau tak jumpa my pretty www.dynasalleh.blogspot.com


dua-dua gambar ni masa kami berada di bayou lagoon park resort melaka.
sekarang ni sambil berbisnez sambil boleh bawa anak-anak bercuti sekali.
really enjoy rasa nye life macam ni. kalau dulukan, nak jejalan kuar kl aje pun dah mula basah ketiak sebab risau anak-anak akan request nak suh beli itu ini...kalau tak beli tak sampai hati la pulak kan. But now alhamdulillah sangat selesa bila anak-anak pun follow sekali ke mana saja mama dan ayah mereka pergi. 



tlctravelog in korea

Video top leaders circle di korea






non stop kami anak-berank layan video yang disediakan khas dari top mentor kami CDM al-faath...thank u so much sifu sebab bersengkang mata menghasilkan video top leaders circle yang menarik macam ni.

Friday, October 18, 2013

Tanda-tanda hati kotor

Tanda-tanda hati kotor.

Nauzubillah.....semoga Allah sentiasa memelihara iman kita dari dibolak-balikkan.

Memang tak mudah nak menjaga hati untuk terus jadi suci bersih sepanjang masa, sebab syaitan ni rajin sangat sifat dia menghasut umat islam supaya sentiasa gelap hati dengan melakukan perkara-perkara seperti apa yang ada kat image di bawah ni.

Baca dan muhasabah diri kita dulu sebelum kita melontarkan pandangan kita pada orang lain. Jangan terlalu rasa diri tu sempurna kerana kita hanya manusia hina yang tak mungkin lari dari melakukan kesilapan. Tapi sal cukup respect dengan orang-orang yang sentiasa berusaha bangun untuk keluar dari zaman gelap nye.

Sal sendiri bukan lah manusia sempurna...kerana yang sempurna hanyalah maha pencipta kita tuhan yang satu. 

Sekiranye point-point kat bawah ni ada kena mengena dengan diri kita, bawa-bawa lah improvekan solat dan banyak kan beristighfar. Kurangkan buka aib orang lain dan jagalah tutur kata sebelum melontarkan seseorang itu adalah yahudi atau nasrani sebab kita sendiri tak pasti ke mana diri kita lepas ni, dan di manakah pulak orang yang kita hina tu selepas ni nanti.

Jangan jadi hakim dunia yang sesuka hati meletakkan seseorang tu sebagai penghuni neraka selagi dia belum menutup mata. Kerana pintu taubat Allah sentiasa terbuka luas buat hamba-hambaNya yang sentiasa berusaha untuk kembali ke pangkal jalan.

Dan kita yang sering merasakan diri kita adalah manusia yang baik akhlaknye, jangan pulak terlalu confident yang kita adalah bakal penghuni syurga kalau kita sendiri masih ada rasa selalu berbangga diri dengan kebaikkan diri kita dan angkuh memandang hina terhadap orang lain.


Semoga kita sama-sama menjaga hati dari terus dikotori.

Thursday, October 17, 2013

Travelog : day 1 from KLIA to korea

Sorry pada yang tertunggu-tunggu entry sal tentang percutian ke korea...
Dah nak sebulan baru la ada sikit masa untuk update kisah ke korea ni...fuhhh...macam baru semalam je rasa nye jejakkan kaki ke negara yang glamer dengan bintang-bintang kpop ni.

Kenangan terindah dengan family top leaders circle sepanjang dari KLIA ke korea memang tak mungkin dilupakan.


Besttt nye bila tau-tau je kitorang bakal diterbangkan dengan airbus korean airline. Memang dah tau pun sebenarnye yang kalau bercuti dengan syarikat excellent ni memang kami akan di beri layanan yang istimewa...cuma tak tau la pulak penerbangan ke korea ni weol akan berlepas dengan krew-krew korean airline yang sangat lah comel ala-ala gwiyomi gitu ;)


Mama yang nak berlepas, damia ngan danisha lah yang paling excited campur stress sebab mama pergi tak bawa diorg ;)



wajib bergambar dengan sifu mentor sal ni cdm salha zain dan suami cdm al-faath.
Thank u kak salha sebab sentiasa pegang erat tangan sal dari mula belajar merangkak sampai lah mampu lari-lari anak ke korea.



Bubye damia, danisha and baby danish :')
mama nak naik kapal terbang dah ni...

check in luggage and amik boarding pass dari tour agent.
Best okay trip biz ni sebab segalanye diuruskan oleh orang yang bertanggungjawab. Tanggungjawab kami hanya bawa passport dan siapkan duit shopping je.





My hubby berborak sakan dengan bakal diamond mohd has ujang yang tak sampai sebulan lagi pun turut serta dalam business online bersama TLC ni. In shaa Allah has, next trip has pasti akan menyusul ke perut kapal terbang bersama adik beradik top leaders circle yang lain ye.


Adik-adik kesayangan dalam top leaders circle pun turut sama datang ke KLIA untuk amik aura TLCian lain yang bakal terbang ke incheon. Thanks www.zaiqabeauty.com dan nadh aina...



With owner blog www.zaiqabeauty.com
siap bagi chocolate lagi sebelum k.sal naik flight...tq so much iqa.



hahahaa..ngengada nak buat SARANGHAE la konon.
opssss...dont worry sebab weol ni pengguna tegar  sabun marine essence tau, so memang tak de masalah bau ketiak ye. Kalau uol yang suka guna deodorant tu, sal suggestkan cepat-cepat contact sal atau iqa untuk dapatkan stok sabun marine essence yang sangat berkesan untuk wangikan badan kita secara semulajadi ;)


Sebelum berlepas bergambar dulu dengan TLCian yang lain.


Tempat wajib bergambar kalau kat KLIA.


Yeayyyy happy lah jugak dapat duduk kat tepi tingkap kan. sebab sebelum ni kalau naik flight sal mesti akan dapat duduk tengah je memanjang...memang tak feel...tapi kali ni pun nak feel apa nye sebab berlepas waktu malam pun, bukan boleh nampak view apa gelap-gelap tu...huhuu..

yang penting bantal wangi baby danish mama sempat kaut masuk bag. Wangiiiiii nye bau baby :D


Sepanjang 6 jam dalam korean airline memang sal tak tido lah kan. coz sal memang bukan jenis yang akan tido kalau berjalan jauh. kalau jalan dekat ye, confirm senang pulak nak tido nye...hahhaa...nasib baik la boleh jugak dengar-dengar lagu adele, westlife bagai dalam flight ni. Kalau tak layan dengar bunyi dengkur orang lain je la gamak nye.



Ni lagi satu hal....kul 4 pagi subuh baru dapat makan...nangessss.
punye la lapar, dah nak sampai incheon baru la dapat makan ommelete ni. Tu pun macam tak cukup je portion dia untuk sal yang memang kuat makan ni.


Sekian, sebahagian travelog kami top leaders circle ke korea.
Tunggu la pulak ye episod hari ke dua sampai kelima lepas ni. In shaa Allah doakan sal akan update secepat mungkin. Kalau tak memang bulan depan pulak la korang kena tunggu ;)