Wednesday, August 28, 2013

kedai bunga murah di KL selangor

Floristika

Thanks ismaliza ishak kenalkan sal dengan kedai bunga yang memang murah sangat kat area kl selangor ni. Tu sebab nye kena bertanya, kalau tak tanya memang sesat beribu batu...asalnye tercari-cari kat mana lah kedai bunga yang murah kat kl ni untuk sal beli bunga banyak-banyak nak bagi ke business partner yang bakal naik pentas untuk majlis anugerah SM/SSM sabtu lepas. Teringat pulak isma pernah beli banyak-banyak bunga masa anugerah sm/ssm lepas so terus whatsapp isma tanye.

Buat uol yang nak buat hantaran kahwin, nak tunang, nak buat bunga tangan, nak buat majlis berendoi anak, untuk graduation ke apa, boleh la serbu syurga fresh flower ni. Segar-segar bunga-bunga yang ada kat floristika ni tau. Dah tu harga pulak memang TERBAIK!



 Ni tempat amik bunga yang dah siap di tempah.
Tak banyak songeh kedai bunga floristika ni sebab nak buat order online and by call pun mudah je cara dia.


Fresh flower bersusun kat floristika bangsar ni.


Sempat berposing kat wallpaper yang disediakan dalam floristika ni.
Cantik kan background tu...nampak macam real pun ada.


Thank you dyna salleh. Pandai u amik gambar i yang memang suka bergambar ni..heheee..thanks dear ;)


Lepas siap amik bunga kat floristika bangsar, terus kitorang gerak ke menara PGRM cheras pulak untuk meraikan kejayaan rakan kongsi dalam business ni. Ada yang dari pahang, melaka, johor dan negeri sembilan pun sama-sama hadir untuk meraikan kejayaan masing-masing dalam perjuangan business bersama top leaders circle ni.


so u guys, kalau tercari-cari kedai bunga segar yang murah kat area kl selangor ni sila lah ke floristika bangsar ye. Decoration dia pun mmg cantik-cantik semua nye. Fresh flower memang jadi kesukaan kaum wanita, so para suami rajin-rajin lah order bungar untuk isteri anda ye ;)



Floristika in Bangsar - Fresh Flowers Wholesale & Retail

Floristika.Com.My 
16, Jalan Liku, Off Jlan Riong, Bangsar
59100 Kuala Lumpur

Tel: +603-2287 6113
Fax: +603-2287 7213
Website: here
Location map: here.
(From highway along Jalan Bangsar to KL - after Tenaga National Berhad, look out for Wisma Dicklin, turn left into Jalan Riong where you will pass by China Press. Take the first turning into Jalan Liku. Floristika's building is just behind NST).

Opening hours: 8:00am - 9:30pm


Products and Services
  • local (e.g. Cameron Highlands) and imported fresh flowers (e.g. Holland, Kenya roses, India, China) 
  • potted plants
  • artificial silk flowers and floral accessories
  • pottery, baskets, glassware, containers, stands, display materials, gift wrapping
  • Festive plants
  • Christmas season plants (eta mid-November)
    • Scented Live Christmas Trees from USA from 4-12ft
    • Elwoodii, Ilex, Nobilis, Poinsettia - Red and White (limited stocks)
  • pre-cut Christmas trees (eta early December)

    Example: fresh orchids at RM 4.00 - RM 8.00 per bundle of 10 stalks each.








    5 comments: