Wednesday, August 21, 2013

Bio Velocity Sleep mate : Hadiah untuk mak

Hadiah untuk mak.
Sleepmate Biovelocity.

Dari hari ahad lepas mak mula sakit-sakit badan sampai tak boleh  nak bangun. 
Hari isnin masa kat ofis mak call minta balik rumah sebab mak tak larat nak buat keje-keje umah. So selasa pulak sal amik cuti. Petang selasa tu terus hubby ke stokis belikan sleep mate biovelocity ni sebagai ikhtiar untuk mak sihat macam biasa. Harga BVSM belakang kira asalkan mak tak perlu terskip-skip untuk makan ubat. Bila skip makan ubat mula lah badan jadi menggigil, kepala pusing, loya, angin pun tak keluar....dengan BVSM Just selimutkan atau baring je atas sleepmate ni. In shaa Allah badan akan mula berpeluh dan proses penyingkiran toksin akan berlaku melaui pengeluaran peluh badan atau muntah.

So semalam dah bagi mak selimut dengan BVSM ni. Nanti sal update apa kesan BVSM ni di hari pertama mak pakai selimut ni ye.

Setiap penyakit ada ubat nye kecuali sakit Mati.
jadi tak salah untuk kami ikhtiar sebaik mungkin untuk bantu orang tersayang dapatkan kesihatan yang lebih baik. Sebab sal suka baca testimoni-testimoni pengguna BVSM yang kebanyakkan nye berpenyakit kronik macam gout, sakit otot, darah tinggi, kencing manis, strok, sakit sendi, insomnia, migrain yang teruk dan macam-macam lagi dapat dikurangkan dengan just baring atau selimutkan diri dengan sleepmate biovelocity ni.

In shaa Allah dengan DOA, USAHA, IKHTIAR dan TAWAKAL mudah-mudahan mak mertua sal kembali sihat seperti sedia kala.








No comments:

Post a Comment