Tuesday, August 27, 2013

BBPlus collagen

Testimoni BBplus collagen

Baby gebu dan mama pun terpaksa jugak gebu!

Dari pregnant, sampai lah sekarang ni memang sal amalkan minum BBPLUS collagen. Dah sebati dalam aktiviti harian dah untuk minum bbplus setiap kali sebelum tidur.

Alhamdulillah kulit bebas minyak, bebas jerawat besar, jerawat kecik dan paling best bila tona kulit mula sekata...Baby gebu dan mama pun terpaksa jugak gebu!

Buat ibu-ibu hamil yang risau dengan keadaan kulit muka kusam dan tak berseri masa mengandung tu boleh la cuba amalkan minum bbplus collagen ye. In shaa Allah selamat sangat untuk ibu hamil dan bayi dalam kandungan sebab bb plus ni tak de kandungan herba pun.


Nak jadi agent bbplus collagen???
Nak dapat side income dari RM270 sehari???
atau
Nak solid income dari RM1000 ke RM10,000 sebulan dengan BBplus collagen???

Boleh hubungi sal atau mana-mana agent sah kami di bawah ni kerana product sebaik BBplus collagen ni tak di jual di mana-mana toko jamu...ianya hanya boleh didapati EXCLUSIVE dari agent sah sahaja:

DYNA SALLEH
Agent Melaka / Muar
010-202 3555

MELATI
Agent melaka
012-652 0032

NUZUL
Agent Pahang
017-945 0512

SIMAA ROSLAN
Agent Johor
012-6374069

MARDHIYAH
Agent Kedah/Bangi
019-2219189

MYRA
selayang/gombak
019-3386797

FARHANA
kepong/ damansara
017-9448600

ANI
sungai buloh
017-3580013

Nabila
Gombak/perlis
013-287 3789

AFIQAH
Negeri sembilan
013-5944061

Leeza
Agent sarawak
011-2523 0786

Ainy
Agent pahang
temerloh/kuantan
011-2543 4700

Kuna
Agent perak
kuala kangsar
018-700 0589

SALLEHA ROSLAN
011-1631 1641


No comments:

Post a Comment