Monday, July 15, 2013

Top leaders circle : Seminar GC14 di Dynasty Hotel




seawal 7 pagi dah bertolak ke dynasty hotel, jalan ipoh.


Seminar bermula pada 9 pagi dengan aktiviti panas kan badan dengan joget chicken dance. Enjoy!






Full house dewan seminar di dynasty hotel ni.






Meraikan ketibaan multimillionaire CDM azlan deraman.






Ilmu dari abg lan cukup-cukup memberi kesan untuk kami semua.
Bila berguru biar berguru dengan orang dah yang terbukti berjaya. 




Sesi ilmu untuk produk terbaru Bio velocity sleepmate oleh CDM kelvin.
memang best sangat ilmu yang disampaikan oleh CDM kelvin ni. Baru jelas jalan bila segala info yang dikongsikan di beri dengan sepenuh hati.


Kusyuk semua memahami kelebihan product yang menggunakan teknologi pertama dalam dunia dengan menggunakan cahaya semulajadi dhuha.


Best sangat bila ilmu sentiasa di beri.
Dengan rela hati kami menyerap sebaik mungkin segala ilmu yang dikongsikan. Bukan setakat ilmu product, ilmu pemasaran yang berkesan jugak turut diberikan kepada kami usahawan top leaders circle di seminar GC14 ni.


Walau berpuasa, Alhamdulillah kami tetap enjoy bersama adik beradik top leaders circle yang lain. Bayangkan semua nye sanggup berkorban masa dan tenaga untuk serap ilmu yang di berikan oleh speaker-speaker hebat syarikat.

Ada yang dari johor, negeri sembilan dan kuantan.
Tahniah buat anda semua warga top leaders circle kerana berani bertindak untuk membuang segala alasan yang sentiasa ada disekeliling kita. TAHNIAHHH!!!

Ilmu tak mungkin datang bergolek kalau kita sendiri tak ada kerelaan hati untuk mencari ilmu.
Hanya orang yang betul-betul mahukan kejayaan sahaja yang akan buktikan dengan tindakan bahawa sesungguhnye mereka memang NAK kan kejayaan tersebut. Kerana hanya dengan ILMU lah yang akan membezakan seseorang itu samada menang atau gagal, cepat atau lambat. Jarak dan masa bukan penghalang untuk seseorang tu berusaha untuk mendapatkan ilmu.

Bila tak de ilmu, memang confirm lah kita akan terdiri dari golongan ni:
DOWN
LEMAU
GIVE UP
CEPAT MARAH
SUKA TUNDING JARI
GAGAL SEUMUR HIDUP!


iqa, su, simaa, myra, ana, bella, ainy, lezza (tak de dalam gambar...nuzul, zaini, saufi)

TAHNIAH uols.
semoga pengorbanan korang semua akan menghasilkan kenangan manis satu masa nanti. Tak lama je pun nak rasa hasil tuaian dari usaha yang tak pernah padam ni...bagi peluang pada diri setahun dua untuk capai impian. In shaa Allah pasti success punye.



Let’s Aussie with Top Leaders Circle. Aussie, oi, oi, oi! Go, go, go, Top Leaders Circle!


Let's Change for a better future. 
salleha roslan
011-1631 1641

No comments:

Post a Comment