Thursday, June 20, 2013

Top Leaders Circle : shine bright like a diamond

Debaran kian terasa...!!!!
Persiapan untuk diamond night alhamdulillah hampir siap semua nye.

Dress
Kasut 
Bag
MUA
Bunga untuk rakan-rakan kongsi


Fuuhhhhh...berdebar bila tengok gambar my mentor ni naik stage tahun lepas untuk anugerah diamond dan tabung kereta...this year kami punye turn pulak untuk rasa debaran itu...huhuu..ni yang best nye bila buat bisnez ber'MENTOR'..bila follow apa yang mentor buat confirm akan dapat apa yang mentor dapat.


siapa yang duduk belakang tu puas lah berjalan atas red carpet tu kan.
yang pasti malam sabtu ni adalah malam istimewa buat team top leaders circle di bawah pimpinan my mentor cdm salha zain sebab malam tu kak salha bakal jadi one of speaker khas untuk kongsikan kisah kejayaan beliau pada ribuan hadirin yang ada.





Uol yang teringin nak tahu bisnez apa yang sal buat bersama top leaders circle ni jom lah luangkan masa ke majlis penganugerahan diamond malam sabtu ni.



Salleha Roslan
011-1631 1641





No comments:

Post a Comment