Thursday, June 27, 2013

Top leaders circle : Grand Diamond Night for TLC

Alhamdulillah perubahan hidup 360 darjah sedang dilakukan oleh kami semua dengan bermentor kan CDM Salha Zain dan pasangan beliau CDM Alfaath.

Nak berjaya memang perlu kan mentor.
 Mentor adalah kompas penunjuk arah bagi memudahkan kita menuju ke check point seterus nye. Kalau buat sorang-sorang memang boleh je jadi tapi lagi teruk la kita akan terlanggar dinding. So dah ada jalan yang mudah kenapa tak nak cuba untuk rebut peluang kan. sebab peluang biasa nye datang tanpa di duga dan akan berlalu tanpa menunggu siapa kita.







Bawah ni antara Ucapan dari anak-anak kesayangan sal.
Terima kasih yang tak terhingga buat semua yang inbox, whatsapp dan update wall ucapkan tahniah pada sal.

Lain sungguh rasa nye kejayaan kali ni... walau bukan lah lagi kejayaan yang besar, tapi kelainan dia hanya diri kita sendiri je yang dapat merasai nye. Time dapat ijazah dulu pun tak de lah semeriah ni rasanye. Tapi kejayaan dalam dunia business yang memang kita sendiri yang praktik kan nye,memang luar biasa kegembiraan nye. 




Thanks myra.




Thank my dear lovely sis simaa roslan




Thanks asriane.



Thanks lovely farhana.




Thanks leezza sayang.




Thanks nuzul. Antara anak bujang bonda yang makin menempah nama dalam dunia perniagaan online. wakil branch besar pahang.




And special thanks to my superb mentor CDM SALHA ZAIN dan CDM AL-FAATH.





Golden finger yang banyak membantu sal dalam membentuk jati diri sal yan baru.
hanya Allah yang dapat membalas jasa dan pengorbanan kak salha dan abang al-faath dalam membantu sal keluar dari bebab masalah kewangan yang amat kritikal! 




And of coz...special thanks to my family!!!!! Love Ya!!!




salleha roslan
011 - 1631 1641




No comments:

Post a Comment