Thursday, June 27, 2013

Top leaders circle : Grand Diamond Night for TLC


Dah hampir seminggu dah grand event ni berlalu. Tapi kehangatan suasana gilang gemilang diamond night 2013 ni masih terasa. 

Alhamdulillah...lepas berjaya melepasi stage sebelum ni sebagai sales manager, kali ni dengan penuh rasa syukur sal dapat melangkah ke pentas kejayaan untuk anugerah DIAMOND pulak. Dengan anugerah ni bermakna hanya ada satu stage lagi untuk sampai kepuncak kejayaan.

Nak mendaki tangga kejayaan memang perlukan kekuatan mental dan fizikal. Kalau tak cukup sabar dan tak mampu nak atasi emosi, confirm sekelip mata je kita akan jatuh tergelincir.  

Kejayaan menuntut kesabaran dan pengorbanan.Tapi hasil sabar dan berani berkorban ni lah yang akan membuatkan kita senyum memanjang bila satu demi satu impian kita terbentang depan mata.

Alhamdulillah berkat bimbingan mentor dan gabungan hebat TOP LEADERS CIRCLE (TLC) kami makin hari makin berani mengorak langkah untuk terus maju ke depan dalam membantu setiap dari anda yang serius nak ubah kehidupan.


















Berat bunga ni.
Ahkak suka...thanks simaa, farhana, nuzul dan myyrra sudi bagi akak bunga fresh yang besar gabak ni..hehee ;)



sekadar renungan.


salleha roslan
011-1631 1641







No comments:

Post a Comment