Friday, June 28, 2013

Top Leaders Circle : Diamond Night 2013


Siap di make up kan.
 MUA untuk diamond night ni sal minta tolong my fb friend nuradilla azizan yang make up kan. Lagipun dilla duduk kat putrajaya so antara putrajaya dan the mines dah tak jauh dah.

Opssss...baju macam sedikit longgar.
Nampak nye dah makin kurus ni. Masa tempah baju ni pun sal baru je lepas habis pantang. Sal tempah sebulan lepas dan hari ni pakai baru perasan yang baju dah longgar.



Sampai dah MIECC.
gaya harus ala-ala diva okayhhh... ;D



Malam diamond ni memang top leaders circle yang memenuhkan stage anugerah. Mana tak nye, our mentor CDM Salha zain terpilih oleh syarikat untuk menjadi speaker kepada ribuan jemputan yang hadir...WOWWWW!!! Memang layak la kak salha terpilih oleh syarikat sebab satu persatu pencapaian kak salha mula di hidu pihak media dari dalam mahupun luar Malaysia.



Antara direct leg sal yang sentiasa bulat hati.
Dyna salleh dan ieda rani.
suka duka perjuangan kami, hanya antara kami je yang tahu parit jerih dan pengorbanan nye.



Ieda rani.
walau sedang hamil 4 bulan dan selalu mabuk-mabuk, namun tu semua tak jadi penghalang untuk ieda bantu diri sendiri dan rakan kongsi nye yang lain. 



Dyna Salleh.
Top agent melaka. makin menyerlah kepimpinan dyna hasil dari bulat hati, kering hati dan usaha tanpa henti.



Simaa Roslan
Antara salah seorang tulang belakang sal. 
Kagum sangat dengan simaa sebab tak pernah putus asa dalam mencapai kejayaan.



simaa dan anak-anak nye.
farhana, ammyyra dan nuzul.
Hebat nuzul ni, tak sampai sebulan pasaran pahang makin berkembang hasil usaha nye yang tak pernah kenal lelah.



Best nye korang dapat peluang bergambar dengan CDM Hajah siti rohana.
kak ana ni antara mentor kami yang sangat berjaya. Bukan setakat kaya harta benda malahan kaya budi bahasa. Senyuman tak pernah lekang dari bibir kak ana.



Lepas ni giliran mereka pulak mewarisi pentas diamond!!!








Ready untuk naik stage meraikan kejayaan mentor hebat kami CDM salha zain untuk menyampaikan perkongsian kisah perjalanan hidup beliau sepanjang 4 tahun di persada business online ni.


Disamping anak-anak hebat sal dalam business.





Tayangan video TLC.
masing-masing kusyuk menghayati video tlc yang sangat menyentuh hati. 

uol nak tau kenapa video TLC ni sangat memberi kesan buat sesiapa je yang melihat nye???
click link ni 

















Alhamdulillah dijodohkan dengan dua mentor sehebat kak salha dan abang al-faath. Banyak sungguh pengorbanan mereka untuk kami anak-anak didik TLC ni. Insha Allah akan kami balas dengan kesungguhan dan bukti kejayaan.



Full house dewan makan kat MIECC ni.
Hampir 7000 usahawan dari seluruh Malaysia turun meraikan majlis besar tahunan syarikat ni.





Top Leaders Circle!
Group perintis online marketing.


Barisan pemimpin yang sentiasa menjadi idola dan pandu arah kami dalam business ni.
CDM Al-faath, CDM Salha Zain, CDM Azlan Deraman, CDM Siti Rohana bersama orang kuat syarikat Mr Tan Kai Hee.


Habis je majlis diamond tadi, boleh pulak kitorg sambung O group kat sini.
Sesekali duduk borak-borak share idea dan ilmu tentang hidup memang enjoy. Lagi enjoy dari bergosip tak tentu hala ;)









nak jadi sebahagian dari top leaders circle???

Salleha Roslan
011-1631 1641




No comments:

Post a Comment