Monday, June 17, 2013

COD BBplus collagen dan Luminez


After maghrib keluar ke gombak untuk hantar luminez dan bbplus collagen yang di order client.
Gambar ni damia yang snap kan..dia pun pandai dah skarang ni, tiap moment mesti dia nak snap gambar mama dia yang tengah huru-hara hidup dengan permintaan "air corset" yang menjadi-jadi ;)

Air corset tu istilah bagi BBPLUS COLLAGEN
Damia n Danisha memang panggil tu air corset...hmmmm...best jugak kan nama air corset tu... ;D


Finally...!!!!!!!!!
yeahhhh...happy sangat akhirnye dapat jugak jumpa kawan yang bertahun jadi bestie di alam maya je sebelum ni. Dari zaman friendster lagi kitorg berkawan. Tapi kali ni baru dapat jumpa mata bertentang mata... kalau ikutkan ika ni memang dah gebu orang nye, halus mulus kulit ika... tapi dia tetap nak try set penjagaan muka LUMINEZ dan BBPLUS COLLAGEN ni. Nampak gaya nye makin gebu la ika lepas ni...bertuah en suami ;)

Dah nak masuk 3 series ni kan semua nye memang perlu di titik beratkan. 


Makan malam memang sal tak mungkin boleh nak skip. 
Tak lena tido kang kalau perut tak berisi dengan makanan berkarbohidrat. So lepas appointment, malam ni teringin pulak nak jalan-jalan cari makan roti arab dan kuey teow goreng kering sedap kat area sungai buloh. Almaklumlah..mak baru habis pantang so rasa nak lepas geram tu memang membuak-buak.

Berebut makan dengan damia n danisha. 
Dengan bismillah kami pun anak beranak makan la roti arab n kuey teow dua pinggang...huhuu...baru kenyang kan. 


Danish tak boleh la...tunggu ada gigi nanti mama bagi ye..skarang danish tengok je dulu mama, ayah, n kakak makan okies ;)

Sampai umah semua pengsan...sebab kenyang n dapat follow mama n ayah jalan-jalan. Sebab tu sal suka bawa anak-anak jalan sekali coz nanti diorg tak banyak songeh bila sampai rumah dan senang je diorang nak lelapkan mata..nak pulak yang baby tomeyyy tu..kalau dah bawa keluar rumah, balik je rumah confirm lena sampai tengahri esok nye.


opssss..uol yang tengah ngidam nak cari roti arab sedap macam ni, boleh la cari kat area sungai buloh..sal tak tau alamat tapi kalau teringin contact je sal ye ;) 011-1631 1641



No comments:

Post a Comment