Wednesday, June 12, 2013

check up danish 2 bulan

Hari ke 63 lepas keluar dari perut mama ;)
Appointment kali kedua dengan datin doctor marina di putra medical center.



Relax je Muhammad Danish Shafiq ni tido lepas kena inject dengan doctor marina tadi. Tak sempat nak dengar dia meraung pun. Alhamdulillah...anak mama ni kuat.


Patut la kebanyakkan nye prefer klinik kesihatan untuk dapatkan imunisasi anak-anak. rupanye charge hospital swasta memang macam ni..huhuu..Tak kisah lah asalkan masa kita nak jumpa doctor tu sangat flexible.



Rekod suntikan imunisasi ni perlu di simpan sampai anak-anak masuk sekolah nanti.




3 comments: