Friday, June 14, 2013

BBPlus collagen - Kolagen untuk lelaki

Lelaki dan kolagen.

Ramai yang ingat kolagen hanya untuk perempuan je kan. sebenar nye kaum adam pun perlu kan kolagen tambahan untuk memulih, membina dan memperbaharui sel kolagen baru.

Kolagen membentuk 70% daripada lapisan dermis kulit. Ia adalah bahan utama dalam kulit, tulang, rawan dan pelbagai tisu penghubung di dalam badan kita. Kolagen membantu pertumbuhan semula kulit baru serta mengekalkan kelembutan kulit. Di dalam sendi rawan, ia berfungsi sebagai kusyen untuk mengurangkan bebanan terhadap sistem struktur badan terutama pada pinggul, sendi dan lutut.


Untuk pengetahuan anda, bila seseorang tu meningkat dewasa, banyak protein yang ada dalam kulit mula hilang. Bila dah hilang, kulit akan mula jadi kedut dan kusam. 

Jadi, apa kena mengena dengan kolagen? 
 kolagen sebenarnya adalah sejenis protein yang ada pada kulit. Boleh dikatakan 70% dari kulit-kulit kita mengandungi kolagen. Tapi apa akan jadi kalau kulit kekurangan kolagen tertentu? Dah semesti nye kulit akan cepat kendur dan banyak garis-garis halus dan kasar mula timbul. Sebab tu orang yang kurang kolagen mudah nampak tua dari usia sebenar dia.

So kaum adam sekelian, jom tengok testimoni lelaki yang mengamalkan minum BBplus collagen...kolagen berasaskan ikan. Jangan fikir kolagen ni untuk cantik semata-mata tapi sebenarnye kolagen ni lebih dari tu. Selain cantik kan badan kolagen jugak baik untuk sendi dan membuatkan kita lebih cergas bertenaga.


Testimoni dari nuzul. 
Nuzul ni kerja perodua sales di kuantan so memang sajak sangat la dia perlukan kolagen tambahan... Skarang ni boleh la tambah sales di perodua tu kan nuzul..almaklum lah dari abang ketak dah makin ensem ;)






Nuzul with family.
BBplus collagen ni bukan takat untuk lelaki dan perempuan dewasa je, tapi kanak-kanak pun sesuai je minum...boleh jugak la bantu sistem percernaan diorg supaya lebih lawas.


Bayangkan....
dari hanya sekadar minum untuk diri sendiri je alih-alih boleh pulak nuzul buat side income dengan BBPlus collagen yang sememang nye antara kolagen termurah dengan khasiat terbaik di pasaran.

Tengah ada promo buy 3 FREE 1 ni baik la cepat-cepat grab sebab mana tau rezeki uol pulak kan untuk dapat untung bersih dari BBPlus collagen ni sampai hampir cecah RM15,000.00!!!!

Banyakkan 15k...raya tahun ni confirm tersenyum lebar bila poket gemok dengan duit raya hasil berniaga secara sambilan.


Untuk Keterangan lanjut tentang product BBPlus collagen dan cara nak buat pendapatan sampingan dari rumah dengan bbplus collagen ni uol boleh la cepat-cepat hubungi kami.



Salleha Roslan
011-1631 1641

Nuzul Ejoy
017-945 0512


No comments:

Post a Comment