Friday, June 28, 2013

Baby comel : danish almost 3 months

Pagi tadi lepas kakak damia n danisha bangun tido dan siap-siap nak ke sekolah sempat pulak dia gayakan muhammad danish shafiq ni dengan spek biru ni ha...

Hehehee comel je tengok gambar yang damia snap ni. Danish ni pulak nampak gaya nye mesra camera jadi asal orang nak amik gambar je mesti dia akan toleh punye.

Baby mama hari ni dah 79 hari.macam-macam yang danish dah pandai buat..pandai senyum, pandai borak-borak, pandai buat buih kat mulut tu n paling best bila danish tetap baik bila sampai waktu malam. Lena dia tido so tak de la mama ngan ayah ngantuk sangat esok hari nye. ;)

12 comments:

  1. cheap jordans, http://www.cheapjordanshoes.in.net/
    swarovski outlet, http://www.swarovski-outlet.co.uk/
    rolex watches uk, http://www.rolexwatches-uk.co.uk/
    coach outlet, http://www.coachoutletstoreonline.in.net/
    ralph lauren uk, http://www.ralphlaurenoutletuk.org.uk/
    michael kors handbags, http://www.michaelkorshandbags.in.net/
    north face outlet, http://www.thenorthface.me/
    cheap nfl jerseys, http://www.cheapnfljerseys.org/
    air max 2015, http://www.airmax2015.in.net/
    ray ban sunglasses, http://www.raybansunglass.co.uk/
    ugg uk, http://www.cheapuggboots.me.uk/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsusa.us/
    juicy couture outlet, http://www.juicycoutureoutlet.net/
    louis vuitton outlet, http://www.louisvuittonoutletstore.name/
    coach outlet online, http://www.coachoutletonline-store.us.com/
    longchamp outlet, http://www.longchampoutlet.name/
    rolex watches, http://www.rolexwatches.in.net/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutletonlinstore.us.com/
    true religion jeans, http://www.truereligionjean.in.net/
    football shirts, http://www.cheapfootballshirt.org.uk/
    michael kors outlet, http://michaelkors.outletonlinestores.us.com/
    true religion jeans, http://www.truereligionjeansoutlet.com/
    lacoste polo shirts, http://www.lacostepoloshirts.cc/
    hogan, http://www.scarpehogan-outlet.it/
    lebron james shoes, http://www.lebronjamesshoes.in.net/
    2015109caihuali

    ReplyDelete