Friday, June 14, 2013

Agent/Dropship BBPlus Collagen sangat diperlukan segera

Alhamdulillah mencurah-curah rezeki Allah nak bagi...sampai tak menang tangan dah ni. So sal nak share peluang untuk uol yang tercari-cari side income untuk buat duit raya tahun ni.

Product kami memang superbrand dan sentiasa hangat di pasaran Malaysia ni. Jangan kata Malaysia je, skarang ni siap dah tembus pasaran Brunei, Indonesia dan Singapore. Jadi jom la amik peluang untuk tambah pendapatan uol dengan bbplus collagen...bbplus ni antara product collagen terbaik dan terlaris sekarang ni.



Di hari jumaat yang indah...
lepas teman suami ke masjid semayang jumaat, kitorg anak beranak ke stokis untuk restock hot item BBPLUS COLLAGEN dan PREMIUM BEAUTIFUL corset.
Sebelum naik stokis tu kena la isi perut dulu kan ;)


Tu dia orang kuat sal. penuh bonet kete dengan stok-stok yang confirm habis sekejap je...Nampak gaya nye  memang nak kena upgrade ke Vellfire cepat ni.


Bayangkan dengan product ni je kita boleh dapat untung bersih dekat RM15k dalam masa yang singkat...nak tahu teknik nye??? sila lah hello2 kami ye ;)



Antara testimoni terbaik dari bestie sal


Ni sal sendiri lepas lebih dari 3 kotak bbplus collagen ku telan. ;)
gebu kan kak ton.


Teringin nak buat duit raya almost 15k SEBULAN dengan BBPLUS collagen???
boleh hubungi antara agent-agent tersenarai di bawah :

  nurul ainy
 011-254 34700
pahang



Dyna Salleh
016-242 4700
Melaka



Melati
012-652 0032
Melaka


Afiqah
013-5944061
Negeri Sembilan


Tengku Farhana
019-907 4803
Perak


Mardhiyah
019-221 9189
Bangi/Kedah


Myra
019-338 6797
KL/Selayang


Simaa Roslan
012-6374069
Johor

ani
017-358 0013
sungai buloh

2 comments: