Wednesday, May 15, 2013

Sabun Marine essence beauty bar and liquid

Atas permintaan ramai sabun marine essence ni baru je melancarkan keluaran terbaru dalam bentuk cecair... kalau sebelum ni sabun marine essence hanya boleh didapati dalam bentuk sabun ketul, tapi kali ni anda berpeluang untuk menikmati keberkesanan sabun ketiak atau sabun hijau ni dalam bentuk cecair yang di pek kan dalam botol 250ml.

Harga sebotol sabun marine essence ni
RM33.00 sahaja

Paling sal teruja dengan kesan sabun ni adalah bila baby sal punye ruam lampin makin hilang lepas tiga hari guna marine essence body wash ni. Sampai lena tido dia tiap kali lepas mandi. Lega kot bila punggung dia tak rasa gatal-gatal dah

Salleha Roslan
011-1631 1641

1 comment:

  1. winter jackets, http://www.cybermonday2015.us.com/
    cheap snapbacks, http://www.cheapsnapbacks.us.com/
    nike air max shoes, http://www.nikeairmaxshoess.co.uk/
    the north face jackets, http://www.thenorthfacejacket.us.com/
    louis vuitton, http://www.borselouisvuittonoutlet.it/
    soccer jerseys, http://www.soccerjerseys.us.com/
    christian louboutin uk, http://www.christianlouboutinoutlet.org.uk/
    belstaff jackets, http://www.moncleroutletstore.us.com/
    ray ban sunglasses, http://www.raybansunglassesonline.in.net/
    coach outlet, http://www.coachoutletus.us/
    calvin klein underwear, http://www.calvinklein.in.net/
    mcm outlet, http://www.mcm.in.net/
    the north face outlet, http://www.northface-outlet.cc/
    swarovski jewelry, http://www.swarovski.in.net/
    ralph lauren shirts, http://www.poloralphlaurenshirts.us.com/
    gucci handbags, http://www.guccihandbags-outlet.co.uk/
    cheap nfl jerseys, http://www.cheap-nfljersey.us.com/
    stuart weitzman boots, http://www.stuartweitzmanoutlet.us/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutlets.uk/
    herve leger, http://www.herveleger.us.com/
    michael kors factory outlet, http://www.michaelkorsfactoryoutlet.us.org/
    wedding dresses, http://www.weddingdressesoutlet.co.uk/
    hollister, http://www.hollistercanada.com/
    2015109caihuali

    ReplyDelete