Monday, April 1, 2013

sabun marine essence memang wangi

Nak share dengan readers semua some of testimonial dari client tentang sabun ketiak @ sabun marine essence ni.

rata-rata cakap sabun ni memang menyengat hidung...bukan menyengat sebab bau tengit ye...tapi sebab WANGI tak terkata...rasa segar je bila bau aromaterapi sabun marine essence ni tau ;)

selain wangi, banyak pulak tu kegunaan sabun ni...antara nye :

# cerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap.
# hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali.
# kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatak-gatal badan
# antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang eczema
# kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
# membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan
# melembutkan kulit
# sabun yang beraura...rasa fresh and energetic setiap kali lepas mandi dengan sabun ni.



















TESTIMONI SABUN MARINE ESSENCE 
atas diri sendiri yang bermasalah eczema







 SABUN MARINE ESSENCE 
Kaedah terbaik atasi masalah bau ketiak ;)






SABUN MARINE ESSENCE 
sesuai untuk uol yang kerja di chemical lab dan kerap berdaki di leher dan pelipat badan.




Kelebihan 
SABUN MARINE ESSENCE 



Nak order untuk diri sendiri, anak-anak dan keluarga tersayang???


seketul RM35
sekotak RM105 free postage


Nak dapatkan harga sabun marine essence murah???
 Jom jadi agent dropship atau beli secara borong???
untung boleh dapat sehingga RM5,000 ke RM7,000 sebulan...
dan tunjuk ajar untuk menjadi usahawan online atau SOHONISTA akan diberikan secara PERCUMA..!!!!




Hubungi sal segera untuk extra income anda juga ;)

Salleha Roslan
011-1631 1641 (whatsapp)





8 comments:

  1. Assalam. Tumpang tanya. Sabun ni ada jual di mana2 kedai jamu di carrefour atau tesco tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumsalam.
      sabun ni sangat exclusive dan hanya boleh di dapati dari agent-agent berdaftar sahaja.tq ;)

      Delete
  2. Produk ni asal dari mana? Tiada kesan bahaya ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabun marine essence ni berasaskan garam buluh yang berasal dari korea. In shaa Allah tiada sebarang kesan bahaya.

      info lanjut mengenai garam buluh:
      http://www.salleharoslan.com/search/label/harga%20garam%20buluh.%20garam%20buluh%20hai-o

      Delete