Monday, April 8, 2013

Pendaftaran untuk Seminar SOHOBiz 2013


Org yang berjaya adalah orang yang berani amik tahu apa yang orang gagal tak
nak tau…

Ramai yang teringin nak ada extra income bulanan kan…???
Teringin nak keluar dari belenggu hari ni gaji, esok akaun dah clear habis
bayar hutang…???
Tengah bulan poket kering kontang???

Tapi, tak ramai yang tau kaedah berkesan untuk jadikan extra income tu
sebagai main income kan??? So, pegumuman ni khas buat semua yang belum
bebas dari masalah hutang piutang lagi dan terbuka juga pada 
terbuka kepada semua rakyat Malaysia 
yang berminat nak ada bisnes sendiri, 
berani berniaga, nak ada side-income, work from home etc...

Ia adalah PERCUMA…!!! 
Pendaftaran adalah melalui jemputan, jadi boleh la uol cepat-cepat contact sal
untuk dapatkan confirmkan kehadiran uol nanti ye.

Tarikh : 13 april 2013 (Sabtu)
Tempat : The Royal Lake club, tasik perdana.

Jangan ketinggalan untuk dapatkan perkongsian hebat tentang cara-cara berkesan 
untuk buat duit melaluiSOHObiz (small office home office)…

Antara speaker yang bakal berkongsi
dengan kita semua adalah multi-jutawan IRFAN KHAIRI dan seorang lagi
adalah surirumah sepenuh masa yang bermula dengan ‘0’ je tapi sekarang
beliau adalah "icon SOHONISTA Malaysia"
dan menjana jualan melebihi 15 juta hanya dengan menggunakan teknik yang
berkesan dan meninggalkan kesan sepanjang hayat ;)

Elmu PERCUMA buat semua yang memang tengah mencari peluang kukuhkan
kewangan…tempat sangat terhad!!!!! So cepat2 inbox or whatsapp sal untuk
confirmkan seat uol ye






salleha roslan
011-1631 1641 (Whatsapp/call)



2 comments:

  1. oakley outlet, http://www.oakleyoutlet.in.net/
    ugg boots, http://www.uggboot.com.co/
    mulberry outlet, http://mulberryoutlet.outlet-store.co.uk/
    jordan shoes, http://www.jordan-shoes.us.com/
    true religion jeans, http://www.truereligionjeanscanada.com/
    hermes bags, http://www.hermesbags.co.uk/
    coach outlet store, http://www.coach-outlet-store.us.com/
    nike free, http://www.nikefreerunning.org/
    michael kors handbags, http://www.michaelkorshandbag.co.uk/
    black friday 2015, http://www.monclerjacketsuk.co.uk/
    roshe run, http://www.rosherunshoessale.com/
    ugg australia, http://www.uggoutlet.in.net/
    cheap nike shoes, http://www.cheap-nikeshoes.cc/
    michael kors outlet online, http://www.michaelkorsoutletonline.in.net/
    nike air max uk, http://www.nikeairmaxshoes.org.uk/
    air max 2014, http://www.airmax2014.net/
    nike huarache, http://www.nike-airhuarache.co.uk/
    michael kors outlet store, http://www.michaelkorsoutlet-store.us.com/
    oakley sunglasses, http://www.wholesaleoakleysunglasses.us.com/
    nike trainers, http://www.niketrainers.me.uk/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutletusa.net/
    nike air force 1, http://www.airforce1.us.com/
    beats headphones, http://www.beats-headphones.in.net/
    michael kors factory outlet, http://www.michaelkorsfactoryoutletonline.com/
    winter coats, http://www.cybermondaydeals.in.net/
    2015109caihuali

    ReplyDelete