Monday, April 29, 2013

Berpantang dengan premium beautiful

Alhamdulillah seperti dua proses lepas melahirkan damia dan danisha yang dulu, kali ketiga ni pun syukur sangat bila Allah kurniakan nikmat sihat dan cergas sepanjang tempoh berpantang selama 19 hari ni...

-No more pening-pening
-Hilang sakit pinggang dan lenguh belakang
-Angin badan pun rasa nye puas dah di tolak minggu pertama lepas bersalin tu
-darah nifas dan air bisa badan pun lancar je keluar
-tak de sembelit
-susu badan pun Alhamdulillah coz kali ni merasa jugak apa tu bengkak susu.

Masuk tiga minggu berpantang dengan bra dan bengkung premium beautiful memang TERBAIK! Badan cepat je kembali ke bentuk asal. Seriusssss......PB memang set bersalin terbaik...berbaloi invest beribu untuk nikmat sihat dan penuh keyakinan.

Untuk girdle premium beautiful pulak sal still tak berani lagi nak pakai sebab terbayang-bayang kesan luka di gunting kat anus tu...huhuu...tunggu la seminggu dua lagi baru confident nak sarung girdle pb ;)

Dah pakai girdle in shaa Allah lagi cepat luka dalam dan peranakan nak sembuh sepenuhnye...dan hope dapat membantu tulang sulbi di punggung ku yang agak lenguh akibat proses meneran baby hari tu.

Uol nak cuba PREMIUM BEAUTIFUL...???
Salleha Roslan
011-1631 1641

15 comments:

  1. michael kors wallet, http://www.michaelkorswallet.net/
    mulberry outlet, http://www.mulberryoutlet.com.co/
    cheap michael kors handbags, http://www.cheapmichaelkorshandbag.in.net/
    ugg boots, http://www.uggaustralia.in.net/
    true religion outlet, http://www.truereligionoutletstore.us.com/
    cheap wedding dresses, http://www.cheap-weddingdresses.net/
    tory burch outlet, http://www.toryburchoutletonline.in.net/
    chanel outlet, http://www.chaneloutletstore.us.com/
    cheap jordans, http://www.cheapjordans.us.org/
    ugg outlet, http://www.uggboots-outlet.co.uk/
    ray ban sunglasses, http://www.ray-bansunglasses.eu.com/
    tory burch shoes, http://www.toryburchshoesoutlet.com/
    coach outlet, http://www.coachoutletstores.com.co/
    ugg boots, http://www.uggsale.in.net/
    timberland boots, http://www.timberlandboots.name/
    lululemon outlet, http://www.lululemonoutletstore.in.net/
    polo ralph lauren, http://www.poloralphlauren.us.org/
    cheap mlb jerseys, http://www.cheapmlbjerseys.us.com/
    longchamp handbags, http://www.longchamphandbag.us.com/
    chanel handbags, http://www.chanelhandbagsoutlet.in.net/
    oakley sunglasses, http://www.oakleysunglassescanada.com/
    louis vuitton bags, http://www.louisvuittonbag.us.com/
    north face jackets, http://www.thenorthfaces.in.net/
    mbt shoes, http://www.mbtshoesoutlet.us.com/
    louis vuitton outlet, http://www.louisvuittonus.us.com/
    2015109caihuali

    ReplyDelete