Wednesday, March 20, 2013

Testimonial sabun putih ketiak marine essence


Terima kasih sebab sudi singgah ke blog sal ni ye ;)
Mesti uol tengah tercari-cari testimoni pengguna sabun marine essence ni kan?

Jadi kat sini sal nak share kan lah testimoni diri sendiri dulu.
Sejak beberapa bulan pregnant ni sal tak boleh pakai full set premium beautiful, so alahan eczema pun datang balik setiap kali sal pakai jam, brooch atau cincin. Pelik ye apa kena mengena pb dengan eczema? eczema ni kan ada sangkut paut jugak dengan darah, bila pakai full set pb, asid darah dan toksin badan kita banyak di buang keluar oleh sistem FIR pb jadi memang tak de masalah eczema untuk sal sepanjang pakai full set premium beautiful selama ni.



 Yang ni gambar pergelangan tangan sal akibat hari-hari pakai jam. Biasa nye orang eczema ni memang tak boleh pakai something yang berunsur keras dan melekap lama di kulit, bila pakai mesti naik gatal-gatal dan bila gatal mula lah nak menggaru. Lepas garu ni la akibat nye..mesti ada kesan hitam pada kulit.


Tapi Alhamdulillah lepas dua minggu rajin mandi dengan sabun putih ketiak @ marine essence beauty bar ni, pergelangan lengan akibat bekas garu eczema tu makin cerah dan kurang dah masalah gatal-gatal lepas hari-hari bersabun dengan sabun ketiak ni.

So buat uols yang ada masalah eczema sal suggest kan boleh la cuba dulu sabun hijau ni yang wangiiiiiii tak hingat ni. At least dapat membantu atasi masalah eczema dan gatal-gatal kulit uol selama ni.

Selain untuk eczema, sabun marine essence ni sesuai jugak untuk sesiapa yang ada masalah ni :

Ruam badan
Jerawat belakang badan
Celah ketiak dan kelengkang gelap
Leher berkerak
Perut hitam gelap lepas bersalin
Jeragat muka
Kulit kering
Dan MALAS MANDI…

heheee..yang malas mandi ni sesuai untuk sesiapa yang susah sangat nak ajak anak-anak uol ke toilet. Lepas bagi diorg pakai sabun ni sure berdesup masing-masing nak masuk toilet sebab kan kesan segar dan wangi sabun ketiak ni lepas mandi memang buat badan rasa fresh dan bertenaga je.


Harga sabun marine essence :

Seketul RM35
Sekotak ada 3 Ketul RM105

Yang beli sekotak sal bagi Free postage


kandungan bahan-bahan dalam sabun marine essence

Kelebihan sabun marine essence 

Nak beli borong marine essence beauty bar ni pun boleh. 
Sebab kalau uol nak tau dengan sabun cerah ketiak ni je pun uol boleh dapat extra income 5-7k per month tau. Permintaan untuk sabun marine essence ni memang tengah hotttttt!

Pada yang cepat dan bijak amik peluang memang akan dapat punye income lebih dari gaji makan gaji. Sesuai sangat lah product ni untuk yang nak jadi ahli SOHONISTA (Small Office Home Office) dengan berniaga online hanya dengan gunakan internet dan boleh jana pendapatan dari rumah.


Salleha Roslan
011-1631 1641 (Whatsapp)



No comments:

Post a Comment