Friday, March 1, 2013

Premium Beautiful : Beautiful journey for february 2013

it's me...salleha roslan.
muka ceria even tengah sarat bawa perut ;)


Alhamdulillah berakhir sudah february 2013 dan hari ni muncul 1 mac pulak.
pejam celik jap je berubah bulan kan. dan masuk mac ni pun sal dah mula cuak jugak sebab ada lagi sebulan lebih je untuk bersalin.

now im pregnant mama with 33 weeks so have another 7 weeks to deliver..huhuu..tapi disebabkan terlalu padat sangat aktiviti sepanjang fenruary ni, so hari ni dah mula terasa macam nak beranak je. Braxton Hicks tu memang dah makin kerap terasa satu badan. kembang kuncup je rase nye.

semalam alhamdulillah dapat closing dan punch beberapa set premium beautiful, BBPlus collagen dan sabun putih ketiak marine essence beauty bar. Walau 3 hari berturut-turut ulang alik ke stokis dan berkejar-kejaran ke bank, Alhamdulillah segala urusan Allah permudahkan. Syukur sangat...

Stock pb, bbplus collagen dan sabun putih ketiak kat atas ni kepunyaan my beautiful top agent di melaka. Jadi buat sesiapa yang teringin nak try pb, nak tau tentang the best collagen ni di melaka boleh contact 



Dyna salleh
016-242 4700

dan boleh visit her beautiful blog at


1 comment: