Tuesday, February 19, 2013

Premium Beautiful : Testimonial premium beautiful 2013

Testimonial 2013
Real people, real product, real testimonial.


Kami antara premium beautiful agent yang ada testimonial dari diri sendiri.



Nak beli premium beautiful pastikan anda hanya berurusan dengan agent yang komited sahaja.

Sebab apa?
sebab pb ni SUPERBRAND prodcuts.
Bila superbrand mean u perlu selesa dengan premium beautiful corset yang u pakai tu. dari komited agent ni hasil bentuk badan idaman yang diimpikan selama ni in shaa Allah mampu jadi kenyataan. 

Premium beautiful no 1 corset in Malaysia ni jugak LIFETIME WARRANTY makna nye bila ada sebarang kerosakan sama ada cangkuk hilang, fabric tercarik, tetulang patah dan sebagai nye uol boleh hantar repair pb ni for free tanpa resit. Kalau beli corset biasa tak de rasa nye service baik pulih macam ni kan ;)

Lain orang lain result tindak balas dia. Ada yang terus 5 minit pakai akan dapat healing crisis dan ada yang berminggu pakai baru dapat kesan dari proses baik pulih hormon dan penyahtoksin badan. Jadi sepanjang badan kita nak kembali stabil, akan ada tindak balas yang u perlu refer dengan agent. Dari situ mereka akan bantu untuk memberi khidmat nasihat dan rundingan percuma.



ni sal sendiri.
premium beautiful berjaya bentuk kan badan supaya lebih cantik terletak dan dalam masa yang sama selamat untuk kita dan menyihatkan dalaman badan juga.





yang ni ieda rani.
ibu anak tiga. kalau dulu kusam tak bermaya je kak ieda ni. maklumlah anak dah tiga kan, dengan kerja pejabat lagi nak handle mana tak penat. sampaikan nak jaga badan pun tak sempat. Tapi after jumpa pb bukan je dapat ubah bentuk badan kak ieda malah pb mampu jadikan kak ieda lebih sihat bertenaga.


scha osman.
agak berisi dulu scha ni. Tapi skarang dengan premium beautiful masalah bentuk badan kembang sana sini bukan hal besar lagi buat scha. Lecturer muda bergaya ni makin yakin dengan kehidupan seharian nye.


simaa roslan
jangan salah faham ye dengan premium beautiful ni.
pakai pb ni bukan untuk kasi kurus je, tapi untuk yang nak kurus jadi berisi pun boleh je. Selamat sangat untuk dapatkan berat badan ideal dengan pb ni sebab dalam masa yang sama pb bantu untuk stabilkan hormon badan kita tanpa menggangu organ-organ badan yang ada. Pakai je hari-hari mcm pakai baju dalam biasa...tapi kesan dia memang luar biasa ;)



ni antara kebaikan dan kelebihan yang premium beautiful mampu lakukan untuk diri kita.



premium beautiful expert
salleha roslan
011-1631 1641






4 comments:

  1. Cantik.. :) semoga dimurahkan rezeki k.. boleh la jd sponsor utk segmen saya akan datang.. hehe

    Jom tengok hadiah kat sini - http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/senarai-sponsor-yang-baik-hati.html

    Menarik x hadiah? Hehe
    Jom join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan terawal akan dapat 1pcs Sticker Fridge Magnet / 1pcs Button Badges dari @Cenderahati Akamika Gift. Dan rebut hadiah2 menarik yang lain.. ^_^

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    ReplyDelete
  2. Salam Kak Salleha,

    Saya pembaca blog kak salleha. suke bace blog akak. Boleh tak nk share kak salleha punye testimonial?
    thank u kak :)
    dhirah

    ReplyDelete