Saturday, February 16, 2013

Premium Beautiful : Preparation for SOHONISTA at Publika dutamas

Seriously kagum sangat dan tabik spring pada main top leaders circle kak salha dan abang al-faath jugak main top leaders yang bertungkus lumus selama 3 hari untuk menjayakan booth TLC di sohonista esok. Dengan teknologi canggih yang ada kami para top leaders non stop ber whatsapp untuk connected with each others tentang preparation kelengkapan booth.

 Dari segi perhiasan, goodie bag for clients and media, stock product, T-Shirt TLC, Pamplet, business card, cara to approach people semua kami lakukan melalui whatsapp. So, fon untuk 3 hari ni memang asik kena charge je la kan...hahaa..bunyi notification tu pun kena tukar sebab setiap saat ada je msg masuk ;)


arround 11pm we ol sampai ke set booth the square publika.


damia n danisha memang jenis tidur lewat so tak jadi masalah nak bawa diorg keluar waktu macam ni. happy la dd ni asal mama buat bisnez corset je mesti diorg dapat follow ke mana aje... ;)




goodie bag from TOP LEADERS CIRCLE

Kitorg dapat pilih booth yang paling depan sekali.


Enjoy sangat bila bergotong-royong sama-sama with TLC yang lain.


Ni map nak ke lokasi SOHONISTA, the quare publika. lokasi berhampiran masjid wilayah at jalan dutamas.






bila ada  perasaan macam ni dalam diri uol....

  • tiap hari pergi kerja dan dah bosan dengan rutin seharian yang sama!
  • Berada dalam takuk yang sama tiap tahun, tak pernah ada perubahan
  • Teringin nak cari side income, tapi tak tahu cara
  • Nak tingkatkan taraf hidup keluarga
  • Nak capai sesuatu untuk diri sendiri  



Better u ask me about 
the millionaires project

See you guys.
Jangan ketinggalan untuk dapatkan keterangan secara terperici tentang the millionaires project yang sedang kami lakukan. Mana tau ni rezeki yang datang dalam bentuk peluang untuk ubah kualiti hidup dari biasa-biasa pada sesuatu yang luar biasa. 


salleha roslan
011-1631 1641 / 012-360 9814









No comments:

Post a Comment