Wednesday, February 20, 2013

Movie day out with siti saleha - kerat 14

it is sunday!!!

full of activities today for business, family and friends

and today is the movie day out with my twin 'siti saleha' aka nora elena.

Even usia kandungan dah cecah 32 minggu tapi alahamdulillah nikmat sihat dan kuat masih Allah pinjamkan...syukurrr sangat.


Tapi dua budak comel ni mama tak bawa lah gi cinema. so bawa diorg follow jumpa client and ke majlis kenduri kawin di gombak.


mulut tweety damia dan danisha was so cute ;)


 heheee suka tengok muka danisha kat balakang tu. pandai dah amik gambar senyum cantik.


fuhhhh nasi dan lauk kenduri kawin ni memang ohsem...dua kali tambah ibu hamil ni makan. Dengan ayam masak merah nye, butter prawn lagi...memang makan tak ingat anak n laki dah la.

After kenduri ni terus hantar damia n danisha ke rumah mak tok diorg. Tapi sebelum nak tinggal kan tu kena lah singgah kedai yin ma  kat area perumahan tu untuk beli mainan masak-masak bagi dd ni main diam-diam n tak kacau maktok diorg nanti...rasa nye ni kali kesepuluh kot mama belikan mainan masak-masak...dalam stor tu kalau kumpulkan dapatlah satu bakul besar  periuk, kuali, belanga, sudip, sudu, garfu, pisau dan macam-macam lagi lah...


okies sampai dah e @ curve. it's movie time with siti saleha yang sangat pretty and cute...and today pun dating time with hubby jugak sebenarnye. lama tak keluar berdua. 


 After the kerat 14 movie kitorg pergi minum petang sama-sama.


Before that sempat jugak lah bergambar ramai-ramai with siti saleha fans yang lain di luar panggung.


Menu petang ni sedap beb...ada cucur badak, pulut cicah air gula tu, nasi goreng, mihun goreng, ayam crispy n others.


Ni lah dia peneman setia salleha roslan ke mana aje..cinta hati saya merangkap pemandu dan pengawal peribadi ;)


 Yeayyy dapat lagi bergambar dengan pelakon utama kerat 14 ni, siti saleha. kalau ada aaron aziz sama kan best...ahaksss...
yang tak best nye ibu hamil 32 weeks ni tak dapat dah nak posing cekak pinggang sebab pinggang ibu hamil ni tak seramping dulu dah... ;')


 boleh click link ni untuk dapatkan sinopsis kerat 14 ni ye...
sinopsis kerat 14 





8 comments:

  1. michael kors factory outlet, http://www.discountuggboots.in.net/
    adidas outlet store, http://www.adidasoutletstore.us.com/
    hollister uk, http://www.hollistershirts.co.uk/
    oakley sunglasses wholesale, http://www.oakleysunglasseswholesale.us.com/
    cyber monday deals, http://www.blackfridaydeals.us.com/
    canada goose jackets, http://www.parajumpers.in.net/
    moncler coats, http://www.moncler.us.com/
    coach outlet online, http://www.coachoutletonline.in.net/
    adidas wings, http://www.adidaswings.net/
    kobe bryant shoes, http://www.kobebryantshoes.in.net/
    kobe shoes, http://www.kobeshoes.us/
    moncler outlet, http://www.uggoutletstore.eu.com/
    replica handbags, http://www.replicahandbag.us.com/
    nike huarache, http://www.nikeairhuarache.org.uk/
    cheap oakley sunglasses, http://www.cheapoakleysunglassess.us.com/
    black friday deals, http://www.barbourjacketsuk.co.uk/
    kobe 9, http://www.kobe9elite.us.com/
    toms shoes, http://www.toms.us.com/
    oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasses-outlet.us.com/
    futbol baratas, http://www.futbol-baratas.com/
    christian louboutin, http://www.scarpelouboutin.it/
    prada outlet, http://www.pradaoutlet.us/
    hermes outlet, http://www.hermesoutletstore.us.com/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutlet.org.uk/
    ralph lauren outlet, http://www.ralphlaurenoutlet.in.net/
    2015109caihuali

    ReplyDelete