Thursday, February 21, 2013

Bar Marine essence

Macam best je kan sabun marine essence ni. 
Sebab dah banyak testimoni yang eczema dapat di atasi bila guna sabun ni. 
selain tu masalah bahagian badan yang gelap berkerak tu pun dapat dicerahkan.

Antara part yang selalu mendung kat badan kita tak lain tak bukan mesti lah kat celah ketiak, celah peha, lutut dan ada tu kalau hamil mesti gelap kat leher kan?

So pada yang ada masalah kulit eczema dan bahagian kulit gelap ni boleh la try sabun ajaib marine essence ni.

Buat yang tercari-cari penawar eczema untuk bayi boleh jugak try marine essence ni. In shaa Allah berkesan untuk kurang kan masalah eczema. Sebab dari experience sal sendiri, orang yang ada eczema ni agak elergi pada sesetengah sabun kan. so better grab this magical soap mana tau usaha uol ni pun boleh jadi penawar eczema untuk bayi uol atau diri sendiri ;)



Bahan-bahan yang ada dalam sabun marine essence ni:

Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.


Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.

Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.

Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.

Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.



Harga bar marine essence ni
RM35.00 Seketul


Sekotak ada tiga.
kalau beli tiga dapatlah RM105 Free postage ;)




salleha roslan
011-1631 1641


1 comment: