Tuesday, January 29, 2013

Premium Beautiful : Waist Nipper premium beautiful legakan sakit pinggang dan sakit belakang ketika hamil




Ni lah dia rahsia sal kekal cergas tanpa kerap di serang sakit pinggang dan sakit belakang sewaktu hamil.
Sakit pinggang tu normal lah kan untuk ibu-ibu hamil? Tapi Alhamdulillah sal gunakan kaedah FIR yang ada pada waist nipper premium beautiful ni sebagai solution untuk jangan jadikan masalah sakit pinggang dan sakit belakang masa hamil ni sebagai penghalang utama untuk teruskan aktiviti harian hidup sal.

Walau pregnant dan tak boleh pakau full set premium beautiful ni 24 jam, tapi boleh je jadikan waist nipper pb ni sebagai teman tidur waktu malam untuk hilangkan sakit belakang...kan premium beautiful ni di cipta khas bukan untuk dipakai ketat... asal melekap kat kulit badan In Shaa Alla dari sakit boleh jadi sihat segar bugar ;)

Waist nipper premium beautiful ni dah bertahun dapat penganugerahan dari PAKAR TULANG DUNIA sebab terbukti dalam mengatasi masalah sakit belakang dan slip disc.



Salleha Roslan
011-1631 1641

2 comments: