Wednesday, January 9, 2013

Premium beautiful : special NDO 2013

special NDO 2013

Dare to change!!!

Awal january 2013 dipenuhi dengan aktiviti Elmu dari mentor dan dikelilingi mereka yang beraura positif! 


Full house with those people yang besar impian nye.

Bertuah sangat sebab dalam business ni kami sentiasa ada MENTOR yang sanggup untuk korbankan masa dan tenaga dalam berkongsi ELMU buat anak-anak tersayang. Thanks a lots sifu..CDM kak salha zain.


Great sharing from ex CFO from a huge company...dari peluang business ni kak lily mampu untuk capai impian nye yang terbuku sebelum ni...iaitu time freedom...ibu anak tiga ni sangat memerlukan masa bersama anak-anak yang sedang membesar...Alhamdulillah berkat berani bertindak, skarang impian untuk lebih masa bersama anak dan suami telah tercapai.



congrats dear all, dari takut2 semua pun dah mula berubah untuk jadi lebih berani...!!! 



with scha osman and her protege, khuzaimah and zihan.


me with nadh aina..badan kecik-kecik cili api tapi semangat juang memang tinggi!


ieda rani and diela 



haaaa... faham kan betul-betul ayat emas Dr Azizan Osman ni

"untuk dapatkan ilmu, JARAK dan MASA bukan penghalang! Penghalang utama adalah JIWA! Samada berani atau beralasan."


So, Congrats tu diana dee n husband, aisyah zazuri, dan diela yang sanggup redah plus highway dari selatan semata-mata nak kaut ilmu dari NDO 2013 ni. In shaa Allah pengorbanan masa, tenaga dan wang ringgit kita ni akan berganda hasil nye...just remember yang tak de kejayaan tanpa sikit pun pengorbanan.


For those yang still tercari-cari peluang untuk tambah pendapatan boleh try untuk sit down with me and sal akan explainkan tentang peluang bisnez ni mengikut kesesuaian modal dan minat uols.



Akibat takut kan kegagalan, seseorang tu takut nak mulakan perniagaan.
Akibat takut kan kegagalan, seseorang tu takut nak mulakan usaha.
Akibat takut kan kegagalan, seseorang tu tak mungkin LAKUKAN LANGKAH PERTAMA!


yeahhhh...dare to change 2013!!! Be in the right group


011-1631 1641





No comments:

Post a Comment