Thursday, January 17, 2013

Premium beautiful : Own testimonial of Premium Beautiful



Tanggapan ramai org kurus tu adalah bila berat badan kita bawah 50 kg kan???
 sal pun dulu sama je fikir macam tu jugak. Sebab tu dulu bermati-matiman buat macam-macam cara untuk dapatkan berat badan 50kg dan ke bawah....

Tapi bila tengok balik gambar before pakai pb and after konsisten pakai pb dengan size yg tepat, memang beza sangattt!!! Berat sama je tapi in the same time bentuk badan nampak perbezaan ketara! 

dan paling best antara kesan pakai premium beautiful ni adalah :

- tak de msalah perut buncit

- tak de masalah peha berlaga bila bejalan

- tak de susah hati bila tengok cermin nampak punggung lebar

- stretchmark makin pudar

- selulit hilang!!! pregnant ni pun x nampak dah bayang selulit kat peha.

- migraine hilang

- hormon thyroid yang kritikal sepajang 6 tahun kembali stabil 

- n paling best... confident level makin up bila abang sayang semakin sayang ;)



nak info lebih dan nak tahu harga premium beautiful ni boleh je contact sal ye 



011-1631 1641

012-3609814 (whatsapp)

1 comment: