Monday, January 21, 2013

Premium Beautiful : NDO Part II dan Majlis Anugerah SM/SSM 2013


Weekend yang penuh produktif!
Hari menambah elmu dan pendapatan, raikan kejayaan biz partner dan aktiviti bersama keluarga…

Alhamdulillah dah mula biasa keluar dari cara hidup yang biasa-biasa ;)

Tak ada lagi bangun lewat sampai tinggi matahari

Tak ada lagi golek-golek malas depan TV

Tak ada lagi rungutan “ Bosan nye..tak tau nak buat apa dah hari minggu ni”

Tak ada lagi dah jadi pengunjung tetap shopping mall tiap sabtu ahad semata-mata untuk cuci mata...now asal nak kan something, terus pergi beli dan balik ..tak de buang masa, tak de buang tenaga ;)


Alhamdulillah waktu bersama anak dan suami jadi lebih berkualiti. Anak Happy suami makin berseri ;)


Tunggu ye nanti sal update tentang NDO part II yang diadakan di Irfan Khairi Sdn Bhd pada sabtu 19 jan 2013 dan Majlis Anugerah SM/SSM yang berlangsung dgn gilang gemilang di PGRM Cheras.

Berminat nak tahu details tentang macam mana kami bergerak secara kumpulan dengan penuh bersatu padu? boleh je contact sal ye thru inbox fb atau whatsapp


salleha roslan
012-3609814
call/sms 011- 1631 1641

2 comments: