Wednesday, January 9, 2013

kek lapis sarawak cadbury

Owhhhhh thank u sooooooo much to aida mahmood atas pemberian kek lapis sarawak cadbury yang sangattttttttt sedap ni!

Nikmat kelazatan kek lapis cadbury buatan aida ni memang terbayang-bayang sampai sekarang. Pandai aida buat kek lapis ye. Berguru dengan dayang salhah ke??? ;)

Thanks to u dear sebab sudi penuhi hajat mak buyong ni untuk makan kek lapis sarawak. siap aida pos kan lagi special handmade dari sarawak buat sal di KL ni. Semoga kebaikan aida ni akan di balas dengan limpah dan rahmat rezeki yang tak terhingga dari Allah SWT ye yank.

My ofismate yang dapat merasa kek ni semua siap nak order lagi kek lapis ni. Ni makna nye memang kek hasil tangan aida ni sedap sangat lah tu ;)





Ni lah dia aida yang sangat sweet orang nye. lemah lembut budi bahasa sama lembut dengan ayu di wajah nye ;)

Buat u ols yang teringin nak makan kek lapis sarawak boleh je contact Aida Mahmood ye.

Kalau takut badan naik sebab banyak makan kek lapis, boleh jugak order premium beautiful dengan aida. Biar maintain je body uol tu walau makan banyak macam mane pun


011-1631 1641



No comments:

Post a Comment