Friday, December 14, 2012

Telatah si manja : Damia dan Danisha jadi princess @ paradigm mall

Lepas delivery products yang di kirim client terus terfikir nak bawa damia n danisha datang paradigm mall ni. sebab pernah je datang waktu paradigm ni mula-mula buka tapi time tu memang tak sempat nak jalan pun coz terkejar-kejar untuk business sharing. So dah alang-alang lalu kat sini apa salah nye singgah jap la. Boleh lunch skali ;)


Tak tau pun ada benda yang kitorg boleh redeem once shopping kat any outlet di sini. Boleh makeover and photoshoot percuma untuk kanak-kanak jadi princess dan prince charming...hehee.


Damia pilih untuk jadi princess cinderella. And danisha choose to be princess Aurora...tapi sayang sangat gambar danisha tak sempat nak snap sbb dah siap2 make up dan pakai baju lawa-lawa boleh pulak dia meraung atas stage.adusssss...


Ok ni waktu untuk disolekkan menjadi princess.


Time ni pun danisha dah nangis dah.


Terpaksa la mama teman dia kat sebelah. kalau tak memang dia tak nak punye.


Tapi kakak damia dia macam biasa la...relax je..sebab damia memang suka melaram and dia lebih pada kegadisan gitu...


Siap dandan rambut lagi.


sephora u... memang cantik make up colors sephora ni


Damia dengan blue color eyeshadow nye


Danisha pulak dengan pinky pink color. selalu nye dia mesti nak blue color. Tapi sbb nak kena sama kan dengan dress princess aurora dia tu kan so kena la pakai pink color ;)


Siap make up and salin baju princess cinderella pun turun tangga untuk di photoshoot.


Senget benget crown.


Nampak tak muka budak kecik yg pakai baju bola tu..hahahahaa...puas kitorg gelakkan dia sebab menangis last minute time nak amik gambar... makeup saje je la adik oiiii... dan hari tu mama, ayah n damia panggil adik "puteri nangis" heheeee...tapi dia buat slumberrr je ;D


Sebab datang sini pun tak di rancang so budak2 ni pun agak comot sket keadaan nye... ye la, pagi2 tgh tido lagi dah angkut naik kete ikut mama gi jumpa client.


Dan ni lah hasil nye.
ada kan iras puteri pasir berdengung yg dalam cite p.ramlee tu...hehehee.


semangattt.


Hahahaa..tak tahan gelak kalau tengok gambar ni.


Sampai umah maktok dia, dia suh amik gambar dia yang tengah serabut tu...konon-konon memang cinderella la...hehehee...macam-macam la telatah and ragam korang no anak2 oiiii ;)








1 comment: