Wednesday, December 19, 2012

Premium beautiful : Pregnant with premium beautiful

pregnant with premium beautiful



For those yang baru kawin n before this ada set premium beautiful, jangan terus tinggalkan pb anda ye…sebab hormon org lepas kawin ni lain so badan cepat je nak kembang dan jatuh sana sini…n don’t worry kalau2 awal pregnant tu kita tak tau pun yg kita pregnant, coz in shaa Allah pb tak menekan bahagian peranakan dan memberi ruang utk tumbesaran bayi..tapi kalau dah senak tak boleh nafas tu mmg tak sesuai la pakai lagi…sal sendiri Alhamdulillah pakai pb sampai  kandungan cecah 3 bulan…


salleha roslan
011-1631 1641


1 comment: