Tuesday, November 27, 2012

Tip semasa hamil : kasut yang sesuai untuk ibu mengandung

Gudbye high heels!



And welcome to original flip flop and primavera sandal.
Dah masuk 5 months preggy ni dengan rasmi nye sal kena la bertukar alas kaki. Ni antara kasut yang sesuai untuk ibu mengandung.

Kalau sebelum ni memang suka sangat pakai kasuk 3-4 inci. Almaklum lah org tak berapa nak tinggi kan so bila pakai kasut tinggi barulah terasa begitu berkeyakinan tinggi sekali.huhuu.gitu.



Selesa teramat sangat dengan kasut flip flop ni.



nak jugak color pink.huhuu.
Primavera pinky pink ni pun best jugak. Cuma kalau kat ofis tu malas nak pakai kasut ni sebab dia ada tali belakang.





13 comments:

  1. How much ek sandal pink primavera tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry dear sal baru nak reply....hari tu beli rm89

      Delete
  2. michael kors factory outlet, http://www.discountuggboots.in.net/
    adidas outlet store, http://www.adidasoutletstore.us.com/
    hollister uk, http://www.hollistershirts.co.uk/
    oakley sunglasses wholesale, http://www.oakleysunglasseswholesale.us.com/
    cyber monday deals, http://www.blackfridaydeals.us.com/
    canada goose jackets, http://www.parajumpers.in.net/
    moncler coats, http://www.moncler.us.com/
    coach outlet online, http://www.coachoutletonline.in.net/
    adidas wings, http://www.adidaswings.net/
    kobe bryant shoes, http://www.kobebryantshoes.in.net/
    kobe shoes, http://www.kobeshoes.us/
    moncler outlet, http://www.uggoutletstore.eu.com/
    replica handbags, http://www.replicahandbag.us.com/
    nike huarache, http://www.nikeairhuarache.org.uk/
    cheap oakley sunglasses, http://www.cheapoakleysunglassess.us.com/
    black friday deals, http://www.barbourjacketsuk.co.uk/
    kobe 9, http://www.kobe9elite.us.com/
    toms shoes, http://www.toms.us.com/
    oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasses-outlet.us.com/
    futbol baratas, http://www.futbol-baratas.com/
    christian louboutin, http://www.scarpelouboutin.it/
    prada outlet, http://www.pradaoutlet.us/
    hermes outlet, http://www.hermesoutletstore.us.com/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutlet.org.uk/
    ralph lauren outlet, http://www.ralphlaurenoutlet.in.net/
    2015109caihuali

    ReplyDelete