Friday, November 9, 2012

Premium Beautiful : GLAM Awards & Surprise birthday Party for our beloved mentor CDM Salha Zain


Ready in the morning for special award from GLAM tonite!
mama in almost 5 months preggy ;)
setahun pakai premium beautiful badan dah jadi macam tanah dalam pasu dah...terbentuk walau tanpa pb di badan. That is the magical of premium beautiful corset untuk pengguna yang konsisten pakai dengan ikhlas dan tanpa banyak alasan. Ahakksss ;p


GLAM Rawkkkssss.
Special Emilio Pucci from GLAM.


Thanks to you my beautiful and great mentor ~ CDM Hanis Haizi and CDM Salha Zain.



Thank GLAM for the Emilio Pucci. 
Dapat jugak merasa designer items bila istiqomah dalam business ni.


My dear biz partner ieda rani pun dapat jugak. Bukan takat emilio pucci je tapi siap dapat free Bonia Watch and special gift from Milan, Italy.


Siap ada majlis meraikan kejayaan dua CDM fresh from the oven dalam GLAM iaitu CDM Adibah Karimah dan CDM Syukran. Setahun ni je GLAM dah berjaya melahirkan  beberapa org CDM baru. Nak tahu siapa? jom ke majlis ulangtahun syarikat 24 nov 2013 ni kat stadium melawati shah alam.


class GLAM memang tersangat full house malam ni. Sambil nak kaut ilmu, sambil nak serap aura kejayaan adik beradik business yg berjaya.


suke nye tema pinky pink utk malam ni!
















o group with our mentor.



yeayyyy dapat hadiah lagi...class u from milan lagi.








with ieda rani.



with diana nafiesa





with simaa roslan


lepas tu....
siap ada kejutan khas buat kak salha sempena sambutan ulangtahun kelahiran beliau yang ke dot dot dot ;p



anjat gegurl...hehee ;D











CDM-CDM Glamour from GLAM

My great mentor!
CDM Salha Zain...Happy birthday to u kak salha...we love u so muchhhh!!!
xoxo




Be in the right Group, coz we are the pioneer in Online marketing, with the right group, right guidance and be in the GLAM, ur life will be turned 360 around!



Salleha Roslan

011-1631 1641

257D41EB



No comments:

Post a Comment