Friday, November 16, 2012

Premium Beautiful : Beza short bra Premium Beautiful dengan short bra biasa



Kelemahan Bra biasa yang ramai sangat suka beli dan pakai :


Cantik dan berwarna warni tapi fungsi untuk menjaga asset seumur hidup kita tu memang kurang ;')

Tak menyokong kedudukan payudara sebab kualiti dan ciptaannye yang tak kukuh.

Tali bra confirm senang jatuh.Means longgar la senang cite. Sikit2 nak kena betul kan kasi naik balik tali bra tu.

Tak membantu untuk pembentukkan posture badan yang tegap dan menarik.

Tak membantu menjaga kesihatan tulang belakang.

Tak tahan lama, cepat loose dan mudah rosak.

Tak membantu untuk tingkatkan tahap kesihatan.

Paling terukkkk bila bra biasa ni boleh mengundang KANSER PAYUDARA!!!



SOLUTION........????


Try pakai short bra premium beautiful.
Confirm uols akan puas hati tak terkata.


Kelebihan short bra premium beautiful ni adalah :

Full cup bra - so tak kan ada lagi masalah breast terkeluar dari paksi nye ;)

Melekap sepenuh nye di badan dengan bahagian tepi menampung lebihan lemak bawah ketiak. Tak de lah menggeleber je isi dada kita sampai melempah ke tepi.

Tali bra yang lebar. Confident je rasa bila jogging or buat aktiviti sukan yang lain sebab bra pb ni menampung kuat jika berlaku sebarang "gegaran"

Lace yang cantik dengan ciri-ciri ekslusif. Kalau pakai baju plain tu takde nye nampak ketara lace-lace short bra pb ni kat baju.

Fabrik dengan kuasa serapan optimum. Mampu serap peluh dengan cepat dan telus udara. Confirm tak panas, rimas dan lemas. Dan semestinye boleh di pakai seharian.

Short bra pb ni pun disulami dengan batu kristal tourmaline yang menghasilkan Far Infrared Rays (FIR).
Di mana fungsi utama FIR ni pada breast kita adalah untuk menganjal dan menegangkan mana-mana bahagian yang tak berisi. Kira sangat membantu untuk mantap kan breast...
Untuk yang menyusu sangat bagus pakai short bra premium beautiful ni, sebab?

* Lancarkan pengaliran susu / banyakkan susu
*Kurangkan bengkak susu
* Hilangkan kesan hitam dan daki pada nipple
* Bagi nipple bernafas dengan lebih selesa
* Hilangkan strechmark pada breast
* Lifetime warranty

Wowwweee banyak nye benefits short bra pb ni kan. Harga dah la lebih kurang sama je dengan branded bra yang ada kat luar tu tapi bayangkan dengan harga mampu milik yang short bra pb ni bagi, dia juga memelihara breast kita supaya sentiasa cantik dan sihat dan paling best hanya bra jenama premium beautiful je yang mampu bagi jaminan baik pulih baju dalam uols seumur hidup.

Sesuai sangat untuk semua peringkat umur tak kira remaja, ibu hamil, ibu dalam pantang dan wanita berusia emas. Semua still ada peluang untuk lebih sihat dan tampil cantik .

Harga short bra ni just RM399

Dengan RM399 ni untuk seumur hidup. Jimat kan? Tak yah pening-pening kepala nak cari bra yang sesuai untuk tampung berat dan beban payudara yang ada. Tak kisah la asset uols tu besar or kecik, memang short bra pb mampu utk mantapkan breast kita.



TESTIMONI
kalau sebelum ni mesti keliru kan mana satu depan mana satu belakang.
Once tersarung nye premium beautiful di badan baru nampak yang sebenar nye kita hanya ada dua breast sahaja. Bukan dua di depan dan dua di belakang ye ;)


Untuk pemilik cup D,E,F sangat disarankan untuk dapatkan cepat-cepat satu pun jadi la short bra premium beautiful ni. sebab fungsi utama pb memang untuk menganjalkan breast yang kendur. Jadi jangan biarkan buah dada kita bertukar menjadi buah pinggang ye ;)

salleha roslan
011-1631 1641
257D41EB



No comments:

Post a Comment