Friday, October 19, 2012

Premium Beautiful : Anak dara wajib pakai premium beautiful

Kenapa saya kata anak dara wajib pakai premium beautiful???
sebab utama mesti lah sebab belum kawin. so wajib jaga bentuk badan dari skarang supaya nanti walau dah beranak pinak pun badan tak menggelebeh jatuh sana sini. kita biasa tengok kan ramai je orang-orang yang kat luar sana suka kan kecantikkan tapi diorg malas dan terlalu berkira untuk sihat dan cantik. dah datang penyakit kronik baru nak cari jalan and time tu percaya lah yang harta kita pun boleh habis licin kalau dah sakit.

Tau tak kalau kita lebih berat badan apa risiko yang kita akan dapat???
~ susah nak pregnant
~ sembelit
~ migraine 
~ semput
~ sakit belakang
~keputihan
~ sakit lutut
~ saluran darah tersumbat
~ masalah jantung
~ kencing manis
dan macam-macam lagi lah.
Tapi paling kronik kalau dengan masalah berat badan berlebihan ni kita confirm senang dapat masalah KURANG KEYAKINAN diri!

Ni antara testimoni client kami yang terkini. Anak dara ni baru je pakai premium beautiful corset ni tak sampai 5 minit pun. Tu baru 5 Minit. cuba pakai 5 bulan pastu pakai lah terus sampai 5 tahun secara konsisten. Confirm body solid je walau beranak 5 pun ;)

Premium beautiful memang direka bentuk khas untuk alihkan lemak-lemak badan yang dah lari dari landasan tu untuk balik ke tempat asal. Cuba uols pegang belakang badan uols tu especially blakang dada confirm akan rasa lembik-lembik lebihan lemak kan. Kalau nak ikutkan tak sepatutnye isi badan kita ada kat blakang tu. tu yang ada org lepas bersalin kena urut blakang badan tu sebab susu badan pun ikut lari sama ke blakang.

lagi pulak pakai je lah pb ni so that tak de la korang pening-pening kepala nak buat hard excercise utk cantik kan bahagian-bahagian tertentu kat peha, pinggul, pinggang, dada dan lengan uols tu. sebab pb corset secara semulajadi akan jalankan tugas dia untuk cantikkan part-part yg terover besar  kita tu. Tapi untuk yang bersenam tu kira bonus besar la untuk uols kurangkan berat badan dengan cepat.

Ingat ye...pb bukan serta merta turunkan kilo badan uol tapi pb lebih kepada bentukkan badan kita tanpa sakit dan tanpa kesan sampingan yang merosakkan organ-prgan badan. Pb sangat membantu tingkatkan metabolisme badan. So kalau 2-3 bulan pakai pb kilo tak turun-turun tu jangan lah give up.Jangan pulak campak bawah katil or simpan dalam almari. Sebab walau kilo tak turun pun tapi tau tak kandungan lemak badan korang memang akan turun. Tak caya boleh try check timbang kuantiti lemak uols before n after pakai pb.



Testimoni anak dara jugak. sebelum pakai dan selepas pakai memang beza sangat kan. Kalau tak pakai pb tengok lah macam mana susunan lemak badan kita? dan after pakai je pb terus nampak exclusive bentuk badan. kemas terletak. kalau macam ni pun bentuk badan lah kan confirm confident je nak pakai kebaya walau size badan kita size plus plus. 

Lagi satu kelebihan premium beautiful ni, kalau uols beli kain ela RM5 semeter pun then anta tempah tailor confirm bila pakai tetap cantik walau kain tak mahal pun. Ye la kan bentuk badan dah kemas so kain murah atau mahal bukan ukuran lagi. Tapi..................kalau beli kain mahal dan import dari mana sekali pun, kalau bentuk badan kita bertingkat confirm baju mahal dan lawa tu nampak murah dan tak menarik ;)




Jom dear kita selamatkan badan kita dari runtuh. Cepat-cepat dapatkan premium beautiful dengan harga runtuh dari sal dan beautiful experts sal ye. Special price and tip top service confirm!


Salleha Roslan
011-1631 1641 / 012-3609814
257 D41EB










No comments:

Post a Comment