Monday, September 24, 2012

Premium beautiful : Top blogger fatin liyana pun dah pakai premium beautiful

Wowwweeee top blogger Fatin Liyana pun dah pakai premium beautiful????? Biar betik??? Dia kan kurus dah...so buat apa lagi nak pakai pb ni???

Haaaa..ni mungkin antara perkataan yang keluar dari benak fikiran korang kan....so kalau nak tau kenapa fatin liyana pilih untuk pakai premium beautiful the top healthy and beauty corset ni jom la baca entry blog yang dia baru je update ni. still fresh lagi.

orang kurus senang dapat masalah bongkok macam ni kan? 


but now tengok la perubahan posture badan fatin liyana ni. Bezakan...so jom sama-sama kita baca pengalam fatin liyana yang baru beberapa hari je pakai corset nombor satu ni ;)

credit to fatin liyana asri ;)

salleha roslan
011-1631 1641 

8 comments: