Monday, September 10, 2012

Premium Beautiful : SM/SSM Award 2012

Kelebihan jadi usahawan beautiful...
Memang sentiasa akan diraikan dengan Majlis karpet merah yang gilang gemilang. Sekali lagi pada 8 september 2012 di menara PGRM Cheras menjadi tempat majlis meriah yang penuh glamour ni diadakan. Bayangkan 1000 usahawan baru diraikan dalam tempoh 3 bulan!!!


Alhamdulillah walau usia kandungan masuk 3 bulan tapi badan dan minda sentiasa cergas. Walau tak lagi pakai premium beautiful sepenuh set tapi body tetap terjaga. Ni lah dia antara kelebihan menjadi pemakai tegar corset premium beautiful.


 Antara beautiful managers yang akan dirai di atas pentas glamour.


Damia n Danisha ni macam biasa la memang suka menyelit kalau mama nak bergambar. 


scha osman dan lidya tarmizi... 
my next top agent yang sangat commited dalam business.


after registration we ols turun makan kat cafe bawah PGRM tu dulu...lapar babe. nak tunggu diorg naik stage dah la sampai kul 5 so jom isi perut dulu. Damia sibuk kacau mak angkat dia nye mee goreng. siap kena order lagi satu.


lidya tarmizi dengan senyuman berseri-seri ;)


Pentas gemilang yang akan meraikan usahawan cemerlang.


We ols diraikan oleh CDM Hanis Haizi dan CDM Salha Mohd Zain. 
Best kan bila buat business yang sentiasa dapat support dan bimbingan dari mentor celebrities ni. 
 Dua-dua mentor ni memang layak di jadikan icon wanita muda negara. Umur tak sampai 30 tahun tapi masing-masing dah pegang income 250k sebulan.


Business yang mampu transform negative influence to positive influence. 



Let's join our journey with premium beautiful.

Salleha Roslan
011-1631 1641 / 012-3609814
257D41EB

1 comment: