Wednesday, September 5, 2012

Great raya with a Great mentor

Beraya di rumah CDM Salha.

Jom tengok gambar-gambar kitorg menyerbu condo indah berseri kak salha ;)



on the way ke Taman Tun Dr Ismail.


yeayyyy dah sampai...danisha punye happy sampai tak duduk diam...malu la nampak pampers.


haaa ni baru sopan sikit..hehee ;)


apa-apa aje la korang ni.


 special menu for us...siap di tapau untuk di bawa balik lagi...thanks so much tuan dan puan rumah.


penuh dengan budak-budak...yang boys semua dalam bilik.


ni la dia tuan dan puan rumah...pasangan CDM humble yang sangat dihormati.


me with my great mentor CDM Salha mohd zain...selain pandai berbisnez kak salha jugak pandai masak dan pandai menghias rumah...complete dapat wife macam ni kan ;)


habis bilik baju kak salha kitorg geledah...hehee..bertuah rasa bile dapat peluang tengok koleksi baju-baju cantik dan berjenama kak salha.


hehee apa la yang di fikirkan tu sampai terpejam-pejam mata kak salha.


me with cdm celebrity Hanis Haizi


my rising star ieda rani with our great mentor CDM Hanis haizi.


with new CDM from green leaders group CDM Lily.


kak ieda amik aura cdm lily...dua-dua ibu beranak tiga yang cekal hati dan sentiasa bersemangat dalam merealisasikan impian diri dan impian rakan kongsi.


terbayang-bayang makanan yang sedap-sedap ni...huhuu...maveles.


Damia dan danisha with aisyah and hero kak ieda rani...Baru jumpa terus jadi best friend.


siap sambut merdeka di balconi condo kak salha lagi...budak2 kecik plus bapak2 budak ni pun teruja tengok pertunjukkan bunga api yang non stop di sekitar TTDI ni.


Tu dia...angkat masuk belakang kereta dua-dua terus pengsan...senyap sampai ke siang..hahaaa...bila diorg nyenyak tido tu makna nye memang puas hati la dengan aktiviti hari tersebut...hahaa ;D


Sekali lagi terima kasih atas undangan tuan rumah CDM Salha Zain dan suami CDM Alfaath...terima kasih tak terhingga dengan layanan yang di beri...keakraban kami bukan hanya pada business tapi keakraban ni insya'allah kekal berpanjangan sepanjang masa.

No comments:

Post a Comment