Thursday, August 23, 2012

Premium Beautiful : memang GLAM!

Bertuah nye rasa badan sebab berada di bawah pimpinan GLAM. Hmmm kalau uols nak tau GLAM tu stand for "Green Leaders Academy Malaysia" (GLAM) bawah pimpinan our top leaders yang still young, energetic and very stylish iaitu Hanis Haizi dan pasangan nye Razali Zain dan jugak mentor kesayangan saya Salha Mohd Zain dan pasangan nye Muhammad Alfaath Al-Ayubbi. 

Kalau sebelum ni bukan sekali dua je our top leader ni  terpapar kisah mereka dalam akhbar dan majalah, tapi dah berkali-kali. Dan kali ni pulak menghiasi empat mukasurat majalah terHOTTTT malaysia masa kini iaitu HIJABISTA Magazine.


So cepat dapatkan majalah hijabista edisi september ni ye. Muka depan majalah adalah Natasha Hudson ;)


GLAM kan??? so makesure kalau rasa-rasa nak kan income yang GLAM2 macam ni cepat-cepatlah join our GLAM group. Memang uols sendiri akan rasa perubahan ketara dari segi penampilan dan kewangan uols dalam masa setahun dua ;)


My lovely mentor Salha Mohd Zain. Bukan main berseri-seri lagi kak salha buat cupcakes ye.








Hanis Haizi.

so get urs today


Nak join GLAM...???

Buzz me ya
011-1631 1641 / 012-360 9814





2 comments: