Friday, August 24, 2012

Premium Beautiful : Corset abang sayang

Mesej khas dari client sal sendiri. Teruja dia bila pakai premium beautiful je macam-macam dia dapat. sebab tu uols yang tak pakai lagi atau tak pakai secara konsisten tu sila lah cepat2 pakai pb ni. Insya'allah 1001 jenis perubahan uols akan dapat.

Haaaa....!!! mesti ada yang tanye kan apa kaitan premium beautiful ni dengan kes rapat-merapat ehem-ehem ni kan??? kalau uols nak tau, tu la dia hasil dari fungsi FIR yang ada pada setiap bebenang premium beautiful tu sendiri. Click sini kalau tak sure lagi apa tu FIR Premium Beautiful ;)

Selain membantu untuk tingkatkan metabolisme badan, pb jugak sememangnye melancarkan darah. Dan yang paling besttttt untuk kaum hawa yang ada masalah longgar-longgar pada asset berharga uols tu boleh cepat2 cuba sarungkan pb ye. Confirm abang sayang punye! Bila situ rapat confirm abang teringat-ingat punye la ;)



salleha
011-1631 1641 /012-3609814
257D41EB





Thursday, August 23, 2012

Premium Beautiful : memang GLAM!

Bertuah nye rasa badan sebab berada di bawah pimpinan GLAM. Hmmm kalau uols nak tau GLAM tu stand for "Green Leaders Academy Malaysia" (GLAM) bawah pimpinan our top leaders yang still young, energetic and very stylish iaitu Hanis Haizi dan pasangan nye Razali Zain dan jugak mentor kesayangan saya Salha Mohd Zain dan pasangan nye Muhammad Alfaath Al-Ayubbi. 

Kalau sebelum ni bukan sekali dua je our top leader ni  terpapar kisah mereka dalam akhbar dan majalah, tapi dah berkali-kali. Dan kali ni pulak menghiasi empat mukasurat majalah terHOTTTT malaysia masa kini iaitu HIJABISTA Magazine.


So cepat dapatkan majalah hijabista edisi september ni ye. Muka depan majalah adalah Natasha Hudson ;)


GLAM kan??? so makesure kalau rasa-rasa nak kan income yang GLAM2 macam ni cepat-cepatlah join our GLAM group. Memang uols sendiri akan rasa perubahan ketara dari segi penampilan dan kewangan uols dalam masa setahun dua ;)


My lovely mentor Salha Mohd Zain. Bukan main berseri-seri lagi kak salha buat cupcakes ye.








Hanis Haizi.

so get urs today


Nak join GLAM...???

Buzz me ya
011-1631 1641 / 012-360 9814





Friday, August 17, 2012

kan best bila Hari-hari Shopping Raya


Alhamdulillah syukur tak terhingga atas segala nikmat yang Allah beri buat kami menjelang raya tahun 2012 ni. Syukur sangat-sangat bila raya tahun ni bajet shopping untuk family lebihhhhhhh berbanding dengan hanya kerja makan gaji dulu...satu incime je kan mana nak cukup...anak dua...nak bayar duit umah, kete, credit cards, personal loan, hutang belajar etc so nak shopping tu memang terbatas...skarang dengan ada nye bonus dari business fulltime ni dapat la belanja raya and bagi sumbangan lebih pada mereka yang memerlukan.Alhamdulillah...Thank you Allah!


Seronok sangat bila

1) Tak yah berhimpit-himpit dan berhangit tengit ke jalan TAR untuk cari baju raya 3 helai seratus hengget.

2) Beli handbag, kasut, baju anak-anak n accesories untuk reward husband tanpa amik peduli pada harga...Tapi untuk kaut chanel, fendi, hermes dan seagkatan dengan nye tu masih belum masanye lagi la walau every months tu almost RMxx,xxx.xx memang akan appear di skrin ATM ku..huhuu...kasi settle hutang-hutang yang ada baru la kita enjoy shopping barang high branded tu okiesss ;)

3) Dapat rezeki bagi duit raya kat parent termasuk mertua. dan best jugak bila dapat bantu insan lain yang memerlukan.



minggu kedua puasa bawa damia dan danisha shopping ke Empire Shopping Gallery


heheee..minggu berikut nye repeat lagi pulak ke empire shopping gallery subang ni...nampak sangat tak puas hati masa pergi minggu lepas tu ;)

okiesss... so uols sila la berbelanja mengikut kemampuan ye. sebab raya kali ni pun kan jatuh pada tengah bulan...jadi mesti ada yang advance company, dapat gaji awal, pinjam sana pinjam sini kan...apa pun semoga sentiasa beringat dalam melakukan perbelanjaan raya ye;)




Premium Beautiful : Video Raya khas dari GLG

Dikesempatan ni saya cik puan punye blog ni nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 
Maaf Zahir dan Batin


Jom tengok video raya khas dari kami premium beautiful top agents from Green Leaders Group (GLG)



Tuesday, August 14, 2012

Premium Beautiful : Tips untuk dapat zuriat


credit to : attuffahumairah

setiap pasangan yang sudah berumah tangga pasti impikan keluarga yang sempurna dengan mempunyai anak..bahkan yang belum mempunyai calon untuk menjadi teman hidup juga tak terkecuali...ia adalah fitrah..

pernah menonton al-kuliyyah di tv3...membiacarakan mengenai topik keluarga bahagia..ustaz yang menjadi panel jemputan ada memberi petua kepada pasangan-pasangan yang masih belum dikurniakan rezeki untuk beroleh zuriat...

1. suami isteri ambil kurma segenggam sorang. kurma dikisar bersama susu kambing..masing-masing pakat minum air tadi sama banyak..buat sekali je seumur hidup.
2. minum susu kambing, makan kurma 7 biji setiap hari.
3. amalkan membaca surah maryam ayat 1-12 setiap hari..

insyaallah...

ustaz tu tambah lagi, susu kambing ni jin tak minum..jadi kalau yang sukar mengandung tu disebabkan gangguan jin dalam rahim..(macam jin saja tak nak bagi dia ada anak kot..)..insyallah petua ni mujarab..


Doa, usaha dan tawakkal insyaAllah dengan izin Allah.



dan boleh jugak untuk uols yang nak berikhtiar dengan mencuba product sampingan ni iaitu gabungan premium beautiful dan herba maharani.



Antara kebaikan dan kelebihan MAHARANI

- Melancarkan peredaran darah
 - selaraskan kitarah haid yang tak teratur
- sembuhkan senggugut
- selesaikan masalah kronik kaum hawa seperti keputihan  dan peredaran haid..ini adalah usaha untuk elakkan kemandulan.
- menggalakkan kesuburan secara semulajadi
- kurangkan keletihan
- tingkatkan imunisasi disamping menguatkan kaki dan tangan.
- serlahkan wajah yang berseri-seri dan awet muda
- bertindak sebagai gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa dalam pantang
- sangat menyegarkan dan menyuburkan badan lepas bersalin
- kecutkan rahim dengan cepat.
- pada yang belum kawin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, melancarkan haid, sentiasa cergas bertenaga 
-meningkatkan metabolisma badan dengan kelancaran darah ke seluruh badan.
- "ubat seks" untuk wanita di mana nikmat luar biasa kepada dua pihak.
- menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat hingga suami pasti teringat-ingat isteri tersayang sepanjang masa..huhuu..dasyat ni ;)
- untuk yang hampir monopous, maharani membantu untuk kuatkan tulang, kuatkan daya tahan badan dari penyakit.

pada yang dah ada premium beautiful amatlah digalakkan untuk amalkan pil maharani ni. kombinasi pb dan maharani sangatlah berkesan luaran dan dalaman...memang ummmpppphhh..!


CARA PENGAMBILAN
- Di syorkan untuk telan setengah bola setiap hari sebelum makan atau sebelum tidur

- Elakkan amik maharani masa kedatangan haid.

Yang ni wajib dipatuhi :
1 bola kuning iaitu sama dengan 50 pil hitam kecil sekali sehari.
Mula amik lepas hari terakhir haid dan berterusan selama 6 hari.
Then, berhenti sementara hinggan lepas kedatangan haid pada bulan depan dan makan ikut cara yang sama.

Kalau rasa badan panas, sakit kerongkong, tumbuh jerawat lepas amalkan pil maharani ni, uols boleh guna alternatif yang ni ye ;)

1) makan separuh biji bola kuning iaitu 25 biji pil hitam kecil sekali
2) minum air garam waktu makan
3) minum lebih banyak air


Perhatian : Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herba Maharani.Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yang lain, anda juga boleh makan Herba Maharani. Akan tetapi, dinasihatkan anda makan makanan kesihatan/ supplement ni pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda boleh makan Maharani selepas 4 jam.Harap maklumat di atas membantu anda. (Rujukan bersama: Hai-O)



diluluskan kementerian kesihatan Malaysia - MAL 200144197
Disahkan halal oleh pertubuhan China Islamic Association iaitu salah satu badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM.



Harga herba maharani
RM 65.00 sekotak



salleha roslan
011-1631 1641
012-3609814
257D41EB






Monday, August 6, 2012

Premium Beautiful next top model contest 2012

 Wowwww... this is the biggest news ever!!!! great offer for you beautiful ladies and gentlement. sila click video ni dulu.....dengar explanation from our great mentor salha zain


macam mana? menarik kan?...so pada uols yang memang suka sangat untuk berphotoshoot ni lah peluang nye...dan untuk uols yang agak malu-malu untuk bergambar tu jangan risau...sebab once uols dapat sentuhan dari photographer terkenal seperti annaseaskey
ni sure uols akan terus jadi photogenik gitu ;)




HOW TO WIN the contest :

1) Open to EVERYBODY yang berumur 18 tahun ke atas. 

2) Just Share about Premium Beautiful to your friends and family and set as many Free Trial Fitting Session with me and my team.

3) Winner will be those who get 10 Premium Beautiful SOLD!

4) Closing Date: 31 August 2012


uols boleh tengok antara gambar-gambar menarik  hasil sentuhan annaseaskey and u can click the link yang ada di sini..i sendiri tengok rasa macam nak pengsan...subhanallah...cantik sangat semua nye!!! 














and......



 my mentor salha zain...
hasil sentuhan AnnasEaskey Photography 


So don't wait ok beautiful readers.... Talk about Premium Beautiful to your friends and family and then set an appointment with us and we will accomodate any questions or free fittings for them. 
It's that EASY! 

start to LIKE, SHARE and RE-POST this entry NOW!!!
RECOMMEND US to YOUR friends.



contact me now
salleha roslan 
 011-1631 1641
012-3609814 / 257D41EB


you can also contact my business partners

012-637 4069 / 29BC90EC


anis roslan
010-269 6501


scha osman
018-366 5395


ieda rani
013-619 1955 


marlisa ineles
016-417 8437


zamzuhaida
 019-3973953




Friday, August 3, 2012

Premium Beautiful : Welcoming more new members to the family

Welcoming our new members to the family...
bakal SSM lidya ahmad tarmizi...kenapa ye lid terus dapat SSM...bukan mula-mula buat bisnez ni kena SM dulu ke???..heheee...actually lidya ni memang baru sangat mulakan bisnez premium beautiful ni dan join our group under green leaders group...and on je business, terus lid pun buka lagi dua cawangan baru dia dalam bulan yang sama..so dats why la lid terus je melonjak ke stage kedua dalam business pb ni sebagai Senior Sale Manager dengan income hampir RM8,000 sebulan.

Bayangkan ye starting je dah boleh touch 8k per month, jadi tak mustahil bulan seterusnye lid mampu untuk generate lebih lagi. 


congratsss lid...so kalau uols nak tau rahsia lid terus generate income almost 8k, boleh la cepat-cepat contact lidya ahmad tarmizi ye..insya'allah segala cara nye akan dikongsi bersama.
017-991 6306


ni pulak orang kuat di sebalik kejayaan lid...bakal DSM scha osman...scha antara orang yang banyak membimbing lid... lid yang dari mula nye nampak agak malu-malu dan kurang berkeyakinan, now terus berubah jadi someone yang lebih berani menyahut cabaran. Congrats to u too scha..u memang leader yang hebat...dengan bantuan dan bimbingan u alhamdulillah semangat dan rezeki lid makin mencurah-curah.


so uols kalau nak mulakan business premium beautiful ni pilih group yang betul dan orang-orang yang bersungguh nak bimbing kita mencapai kejayaan...seronok sangat business ni sebab ianya sentiasa bermentor dan sentiasa bekerja dalam kumpulan. lagi enjoy bila kami berada di bawah pimpinan Green leaders Group dan bernaung di bawah pimpinan stokis B32 Batu cave.

u can contact us untuk tahu secara details cara untuk mulakan business di hujung jari ni ;)

salleha roslan
011-1631 1641

scha osman
018-366 5395

lidya tarmizi
017-991 6306