Tuesday, July 10, 2012

Premium Beautiful : Tonggek bawa maut

Heheheheee..tajuk muka depan Metro Ahad 8 Julai 2012 lepas memang tak boleh blah..."TONGGEK BAWA MAUT" hahahaaa...sadis sungguh dengan mangsa yang nak cantik punye pasal sampai sanggup amik risiko gadaikan nyawa sendiri. Memang kenyataan yang setiap wanita memang tak boleh lari dari kelihatan cantik. Tapi jangan pulak sampai memakan diri.



Hhhmmmmm....Uols bayangkan, best tak bila ada product kecantikan yang dalam masa yang sama mampu untuk menyihatkan badan kita luaran dan dalaman...confirm best kan..all in one...dari hujung rambut sampai hujung kaki. Percaya tak yang hanya dengan sarung premium beautiful corset sahaja uols mampu dapat bentuk badan idaman suami tercinta...Tak perlu tambah silikon di assets2 kita...premium beautiful bertindak secara semulajadi dalam memberi kesan menarik pada bentuk badan wanita... ;)

Tak caya???? meh tengok testimoni sendiri i ni ye ;)

scha osman...
kawan sekolah rendah i yang sangat puas hati dengan shape badan terkini dia. kalau uols tengok shape dulu scha dengan shape skarang memang jauh beza. scha pakai premium beautiful ni secara consistent then hasil nye after 3 months memang mengagumkan!


ya...its me!
berat badan yang sama tapi shape memang jauh beza. saya tengok perubahan ni terus cakap dalam diri "confirm aku tak kan pakai baju dalam lain dah...premium beautiful la baju dalam seumur hidup ku kini"...huhuu..pb awesome!


3 bulan pakai premium beautiful secara consistent berat memang turun almost 4kg! But now dah setahun pakai berat badan tak naik tak turun walau makan ya Allah kalau org tengok pun terperanjat!!! once dah dapat berat badan ideal ni saya makan memang tak de pantang-pantang dah...tinggal pantang nampak je mesti nak makan... ;)



so uols tak perlu nak ragu-ragu dengan keberkesanan product superbrand ni. dah nama pun superbrand kan so results dia mesti la superbbb!!! but for those yang tak consistent pakai atau senang cite beli je tapi buat perhiasan dalam almari memang tak mungkin uols akan dapat result macam yang dah kami buktikan ni.

but sorry, walau entry ni berkisarkan tentang issue "tonggek" tapi saya tak perlu la nak tunjuk kan kemontokan punggung testimoni-testimoni kami ye...heheee...tak sesuwai... ;)

so beautiful ladies...jom dapatkan satu set premium beautiful sekarang dengan harga runtuh, harga yang memang uols mampu milik. contact me now. if not sayang nyeeee...orang lain makin membakar lemaks but uols pulak terbakar dengan results mereka.


salleha roslan
011-1634 1641






No comments:

Post a Comment