Tuesday, July 3, 2012

Premium Beautiful : Booth di Lembaga Pertubuhan Peladang


Wowwww!!!!!!!!!!
Alhamdulillah...pengalaman pertama buka booth memang luar biasa...this is our 1st time melibatkan diri buka booth untuk share benefits to others tentang kelebihan premium beautiful dan kenapa WAJIB setiap kaum hawa memakai premium beautiful. 

Bertempat di Menara Lembaga Pertubuhan Peladang Kuala Lumpur, me, scha osman and Dr. Atikah grab peluang bila di offer oleh kenalan baru scha melalui fb untuk sama-sama jayakan booth di karnival puspanita LPP. Tanpa fikir banyak terus on je bila dah ada yang sudi offer booth untuk kitorg present pb. caya la scha sebab pegang kata-kata CDM Siti Rohana dan CDM Azlan Deraman yang "Just grab peluang yang ada...sebab kadang-kadang rezeki datang dalam bentuk peluang"...


Wakil from chiqmania...scha, bakal Dr. Atikah and me salleha roslan...wajah sentiasa ceria...baru la awet muda kan...kami bertiga sebaya, lahir pada tahun yang sama ;)

Ni la dia our new best friend aka scha new business partner...Khu from LPP...khu buka booth kek batik...kira sebelah2 la dgn booth pb kitorg...so anyone yang ada buat event and nak dapatkan tempahan kek batik just contact khu ye..memang marbeles kek batik khu ni tau.


Tu dia...lepas dah warm up sampai cam tu skali gaya Scha osman share tentang pb kat akak2 yang nak solid macam scha jugak...nampak tak khu yang tudung biru tu slumber je pakai waist nipper pb kat luar...khu jadi model bergerak jap...dia dah meroyan pakai waist nipper sampai tak  nak buka-buka...hehehee...


 Hah ni yang paling scha suka...abang ni berani untuk try n dia sangat berminat...sebab abang ni selalu sakit belakang n nak kempiskan perut...(jangan pikir lain ye...just be proffesional)




 scha and Dr. Atikah sampai muncung2 mulut explain kat client...hehehe




Kakak ni tengah preggy, dia teruja sangat sebab pb boleh pakai untuk berpantang..tau tak yang pb boleh jimatkan masa, tenaga dan wang ringgit uols bila fungsi FIR yang ada dalam setiap sulaman fabric pb tu mampu untuk menggantikan fungsi bertangas, bertungku, berpilis param bagai...kira pb ni one stop centre untuk segala masalah dalaman kita sepanjang tempoh berpantang.


Nampak tak betapa ceria nye khu bila dia mula terasa haba yang dikeluarkan oleh waist premium beautiful ni...lepas tau betapa bestttt nye pb ni terus sign up nak buat business.

Bayangkan tak sampai setengah jam pakai waist pb terus khu gile2 promote pada akak2 LPP yang lain...betapa teruja nye dia dengan keberkesanan premium beautiful.sebab tu kena cuba baru tahu ye kawan-kawan semua ;)





Akak ni pulak lepas dengar penjelasan tentang kebaikan premium beautiful, dan nampak jelas bukti depan mata (testiomoni scha n saya sendiri) terus tanpa fikir panjang lagi dia beli by cash gitu ;)















Aktiviti wajib saya...Makan jap...sedap sangat char kuey teow ni...!!!


Alhamdullilah sepanjang hari buka booth di LPP ni semua berjalan lancar..sambutan pun hangat sangat dari warga LPP baik lelaki mahupun perempuan...sebab sekarang semua orang pun tengah di landa Tsunami PREMIUM BEAUITFUL...

dan paling tak disangka
 permintaan premium beautiful di luar jangkaan...!!!! 
bawa 10sets, lebih dari 10sets abis...alhamdulillah...

 jumpa u ollls semua pulak di booth yang akan di buka di politeknik nilai dari 13 july - 15 july 2012

see u there...


pm ME or Scha now

Salleha Roslan 011-1631 1641

scha osman 018 366 5395



No comments:

Post a Comment