Tuesday, July 31, 2012

Jalan-jalan cari makan at Al Rawsha Restaurant KL

Ahad lepas our great mentor kak salha zain invite leaders from TLC Green Leaders Group untuk berbuka puasa sama-sama kat Al Rawsha Restaurant Jalan Kampung Pandan. Dengan tak banyak fikir saya terus on je tanda setuju untuk iftar together with my sifu dan rakan-rakan bisnez yang lain. Boleh tak ada aunty tu ingat kitorg ni model-model yang datang nak buat photoshoot kat sini...teheee..padahal tujuan kitorg datang sini sebab nak melantak kambing golek ngan nasi arab al rawsha ni...


me myself...semua kena pakai jubah la pulak...so i chose this caftan la...belasah je match kan dengan shawl merah keemasan ni...


tetiba bila bergambar dengan kak salha and kak ieda terus rasa dah macam kat arab la pulak...hehehee..ye la..sbb diorg nye abaya memang dah dari arabia then tempat pulak memang sejibik dah macam kat area-area arab sana...dengan aroma kambing panggang yang semerbak kat pintu masuk restaurant..huhuu..memang best...!!! nasib tak terbuat gelek tarian arab kan... ;)


kak salha yang tengah nak pilih tempat untuk TLC's



pandangan dari luar bangunan al rawsha restaurant.


senibina bangunan dia pun dah memang unik.


cantik sangat bila waktu malam.


besar babe dalam restaurant ni...dua tingkat lagi...tapi kitorg duduk kat VIP room.


surpriseddd!!!! terjumpa pulak my dear friend sorang ni...farah shah. memang ada perasan wall fb farah hari ni, yg farah teringin nak makan nasi arab..alih2 terjumpa plak kat kedai pak arab al rawsha ni ;)


menu dia pulak banyakssssssssss nye...memang berbaloi rasa sapa-sapa yang nak blanje saya bawa gi makan buffet coz saya memangg suka makan dan kuat makan...hehee ;)


haaahhh...hambek kau...air je dah sorang empat gelas..semua air nak cuba..tak sangka pulak semua air al rawsha ni sedapppp!


my dearie business partner ieda rani...sempat lagi dia check and reply pertanyaan clients dan rakan kongsi tentang premium beautiful...nak raya ni memang inbox kitorg menyala-nyala aje la sepanjang masa.


muka tak sabar dah nak makan apa yang ada depan mata..


semua dah stop makan tapi saya still mengunyah lagi ;D


see....alhamdulillah...licin kitorang makan...syukur dapat nikmat rezeki yang sentiasa melimpah ruah...rezeki Allah bagi tak pernah putus...so tengah boleh makan sedap2 ni sila hargai makanan yang ada depan mata kita..esok lusa dah tak boleh nak kunyah memang telan air liur je la tengok foods ni semua ;)


Table talk with Hanis Haizi... Memang best...sambil iftar sambil borak-borak and dapatkan tips bisnez dari hanis. 


with hanis haizi....sweet je hanis berjubah...merelip-relip batu-batu cantik kat baju hanis...i like ;)


with my dearie sideline ismalina...kitorg ni actually satu skolah rendah masa kat sk taman midah dulu...tapi tak pernah kenal pun masa kat sktm dulu..tetiba buat business baru la kenal dan mula rapat ;)


memang tak boleh kalau tak bergambar dengan my great leader, mentor and sifu ni. Cdm Salha Zain...sejuk hati bila dapat jumpa and borak-borak dengan sifu ni...tutur kata dia sentiasa buatkan orang lain rasa bersemangat lagi nak ubah hidup.


sebelum balik lagi sekali berposing dgn leader kesayangan ramai ni...cdm hanis haizi...jutawan muda yang sangat mudah didekati...banyak tips berguna hanis akan bagi kalau dapat duduk semeja dengan dia. idea hanis sentiasa tip top ;)


Salam Ramadhan dari kami...
Premium beautiful top agent from Green Leaders Group!!!

so uols yang teringin nak cuba sesuatu yang lain dari lain boleh la datang ke al rawsha ni ye...buffet dalam RM59 je...and kids bawah 6years percuma..and lagi satu jangan lupa untuk pakai premium beautiful sebelum dan selepas menikmati juadah berbuka di sini ye...tak de beautiful lagi???? hmmmm..cepat-cepat contact sal ye ;)

012-3609814
011-1631 1641


Address
Phone
03-92006600
Website
http://www.alrawshakl.com





1 comment: