Tuesday, July 31, 2012

Jalan-jalan cari makan at Al Rawsha Restaurant KL

Ahad lepas our great mentor kak salha zain invite leaders from TLC Green Leaders Group untuk berbuka puasa sama-sama kat Al Rawsha Restaurant Jalan Kampung Pandan. Dengan tak banyak fikir saya terus on je tanda setuju untuk iftar together with my sifu dan rakan-rakan bisnez yang lain. Boleh tak ada aunty tu ingat kitorg ni model-model yang datang nak buat photoshoot kat sini...teheee..padahal tujuan kitorg datang sini sebab nak melantak kambing golek ngan nasi arab al rawsha ni...


me myself...semua kena pakai jubah la pulak...so i chose this caftan la...belasah je match kan dengan shawl merah keemasan ni...


tetiba bila bergambar dengan kak salha and kak ieda terus rasa dah macam kat arab la pulak...hehehee..ye la..sbb diorg nye abaya memang dah dari arabia then tempat pulak memang sejibik dah macam kat area-area arab sana...dengan aroma kambing panggang yang semerbak kat pintu masuk restaurant..huhuu..memang best...!!! nasib tak terbuat gelek tarian arab kan... ;)


kak salha yang tengah nak pilih tempat untuk TLC's



pandangan dari luar bangunan al rawsha restaurant.


senibina bangunan dia pun dah memang unik.


cantik sangat bila waktu malam.


besar babe dalam restaurant ni...dua tingkat lagi...tapi kitorg duduk kat VIP room.


surpriseddd!!!! terjumpa pulak my dear friend sorang ni...farah shah. memang ada perasan wall fb farah hari ni, yg farah teringin nak makan nasi arab..alih2 terjumpa plak kat kedai pak arab al rawsha ni ;)


menu dia pulak banyakssssssssss nye...memang berbaloi rasa sapa-sapa yang nak blanje saya bawa gi makan buffet coz saya memangg suka makan dan kuat makan...hehee ;)


haaahhh...hambek kau...air je dah sorang empat gelas..semua air nak cuba..tak sangka pulak semua air al rawsha ni sedapppp!


my dearie business partner ieda rani...sempat lagi dia check and reply pertanyaan clients dan rakan kongsi tentang premium beautiful...nak raya ni memang inbox kitorg menyala-nyala aje la sepanjang masa.


muka tak sabar dah nak makan apa yang ada depan mata..


semua dah stop makan tapi saya still mengunyah lagi ;D


see....alhamdulillah...licin kitorang makan...syukur dapat nikmat rezeki yang sentiasa melimpah ruah...rezeki Allah bagi tak pernah putus...so tengah boleh makan sedap2 ni sila hargai makanan yang ada depan mata kita..esok lusa dah tak boleh nak kunyah memang telan air liur je la tengok foods ni semua ;)


Table talk with Hanis Haizi... Memang best...sambil iftar sambil borak-borak and dapatkan tips bisnez dari hanis. 


with hanis haizi....sweet je hanis berjubah...merelip-relip batu-batu cantik kat baju hanis...i like ;)


with my dearie sideline ismalina...kitorg ni actually satu skolah rendah masa kat sk taman midah dulu...tapi tak pernah kenal pun masa kat sktm dulu..tetiba buat business baru la kenal dan mula rapat ;)


memang tak boleh kalau tak bergambar dengan my great leader, mentor and sifu ni. Cdm Salha Zain...sejuk hati bila dapat jumpa and borak-borak dengan sifu ni...tutur kata dia sentiasa buatkan orang lain rasa bersemangat lagi nak ubah hidup.


sebelum balik lagi sekali berposing dgn leader kesayangan ramai ni...cdm hanis haizi...jutawan muda yang sangat mudah didekati...banyak tips berguna hanis akan bagi kalau dapat duduk semeja dengan dia. idea hanis sentiasa tip top ;)


Salam Ramadhan dari kami...
Premium beautiful top agent from Green Leaders Group!!!

so uols yang teringin nak cuba sesuatu yang lain dari lain boleh la datang ke al rawsha ni ye...buffet dalam RM59 je...and kids bawah 6years percuma..and lagi satu jangan lupa untuk pakai premium beautiful sebelum dan selepas menikmati juadah berbuka di sini ye...tak de beautiful lagi???? hmmmm..cepat-cepat contact sal ye ;)

012-3609814
011-1631 1641


Address
Phone
03-92006600
Website
http://www.alrawshakl.com





Friday, July 27, 2012

Premium beautiful : iftar with business partners

Today after punch set premium beautiful di stokis B32 Batu cave, me with kak ieda n kak diana nafiesa sempat la jugak berbuka puasa sama-sama. Actually masa kat stokis lagi CDM Chan yang sangat baik hati dah standby kan air panas dan maggie cup untuk kitorang ...hehee CDM Chan pulak yang risau lebih kalau-kalau kitorg bertiga tak sempat nak berbuka di luar. so dia standby la maggie, kurma dan air kotak untuk kami bertiga..huhuu..CDM chan memang baik orangnye..walau berbeza agama, bangsa dan budaya tapi dia sentiasa menghormati dan menghargai orang lain. Mungkin sebab tu la rezeki dia sentiasa mencurah-curah sampai pernah tersenarai dalam Malaysia Book Of Record sebagai stokis terbaik negara.wowwww...!!!


15 minit lagi before berbuka, selesailah tugasan untuk punch set rakan kongsi baru kami...Alhamdulillah..business makin berkembang ke selatan tanah air. Then, terus pecut tanpa arah tuju...hahahaaa...si amatur berpelekat "P" kalau bawa kereta mana nye nak laju...so kitorang pun berbuka dengan sebiji kurma dalam kereta dulu sementara nak tunggu sampai ke destinasi berbuka kami. Niat hati nak bawa kak ieda dan kak nana berbuka kat MURNI DISCOVERY kepong, tapi sampai-sampai parking full...tanpa membuang masa dan membuang minyak baik kita cari tempat lain lah ;)

so dah alang-alang murni cafe ni dekat je ngan carrefour metro prima jadi kami pun berbuka la kat dalam carrefour ni je...makan la kitorg menu yang tak berapa nak best sangat kat station kopitiam metro prima ni..apa pun alhamdulillah sebab ada jugak rezeki untuk beri kan kami tenaga bagi meneruskan hidup.


macam biasa lah...posing dulu...15minit waiter tu tunggu untuk dapatkan order kitorg..heheheee bukan cerewet tapi sebab menu dia tak de yang lain dari lain...semua pun tomyam style je.


ni set nasi kak nana...dia pilih nak makan sizzling seafood..padahal tadi baru je dia kata tak mo makan udang tapi last2 udang jugak lah yang jadi pilihan hati nye..hahaaa..belasah je lah kan kak nana. kalau asik dok memilih menu je, kang sampai kul 10 pun tak abis makan lagi kang ;D


Gambar curik...Penuh kesyukuran menadah tangan. This is the power of gratitude rite ;)


sempat lagi check inbox dan balas message clients and biz partner. ni lah dia kelebihan business di hujung jari...


Tapi....salah satu kelemahan info dihujung jari ni adalah kadang-kadang tu kurang pulak aktiviti berbual..heheee..bagus jugak...


ok semua makanan dah sampai...so lets eat..Bismillah...


Licin....
but dont worry... bila pakai premium beautiful confirm masalah makan bukan masalah utama kita lagi..sebab portion makan tu pun pb dah tolong controlkan dan sampai satu tahap nanti walau kita makan banyak mana pun kita tetap akan dapat berat badan ideal sebab kan antara fungsi FIR pb ni adalah meningkatkan kadar metabolisme.




Wednesday, July 25, 2012

Premium Beautiful : Pinggang Ramping dengan Premium Beautiful ;)

Testimoni terbaru dari salah sorang pengguna premium beautiful.

heheheee...terus suka adik manis sorang ni bila ramai puji dia nampak makin slim lepas pakai premium beautiful corset.

kita biasa tengok kan ada je orang kurus tapi pinggang bulat je...and orang yang agak berisi badan nye dah tentulah memang bulat pinggang nye kan...

so untuk elakkan pinggang dari terus membulat sedangkan kita ni makan memang susah nak had2, so apa kata cuba je lah pakai premium beautiful ni. confirm uols pas hati sampai tak terkata punye. instant result tau ;)

untuk orang2 yang susah nak percaya apa yang saya cakap kan ni cepat-cepat la contact sal ye...sal bagi free fitting buat uols ;)


salleha roslan 
011-1631 1641
257D41EB

Tuesday, July 24, 2012

Premium Beautiful : July Promotion for Premium Beautiful

July Promotion for Premium Beautiful

1) RM400 to RM600 Discounts

2) Free Gift

3) Free Lactolite Sample

4) Free PB Wash


cash and credit card only!

salleha roslan 
011-1631 1641




Sunday, July 22, 2012

Premium Beautiful : First terawih at Green Leaders Academy Malaysia (GLAM)

Ni kali pertama kitorg ke Green Leaders Academy Malaysia (GLAM)...excited sangat sebab 1st time jejak kan kaki ke academy yang baru je dilancarkan ni. yang best nye GLAM ni memang khas untuk anak-anak bimbingan CDM Hanis Haizi, CDM Razali Zain, CDM Salha Zain dan CDM Alfaath..memang ilmu yang ada di GLAM ni sangat lah tip top dan bersesuaian dengan keperluan kami usahawan-usahawan internet...rezeki kan Allah nak jodohkan dengan GLG ni...dari segi mentor dan ilmu memang 1st class..!!! ;)


baru je sampai GLAM...duduk-duduk jap depan pintu GLAM with my beautiful business partner kak irma, scha osman, kak diana and kak ieda rani ;)

cute je my leaders ni bertelekung...cdm salha, cdm hanis haizi and bakal cdm lily halim.


abis class posing lagi..hehehee...memang pantang ada peluang la kitorg ni..confirm asik nak berphotoshoot je  ;D


Video khas untuk uols sempena Ramadhan Al Mubarak ni ;)



Ramadhan is back!

Ahlan wasahlan ya Ramadhan

Alhamdulillah bertemu lagi di ramadhan tahun 2012. syukur tak terhingga atas segala nikmat yang telah dikurniakan dari Ilahi...Nikmat islam, nikmat kesihatan, nikmat perolehi suami dan anak-anak yang solehah, nikmat memiliki keluarga penyayang dan alhamdulillah atas segala nikmat yang diberikan....syukur!

with my pretty princess damia and danisha di malam pertama ramadhan...solat maghrib sama-sama ;)


okiess...bubye iblis dan syaitan...tenang je rasa bila sampai bulan ramadhan ni..best nye lah kan kalau antu setan ni selalu je berikat...Ye lah, tak de lah sy damia n danisha takut2 nak naik umah tu untuk amik baju ke hape ke..teheheee...kalau selain dari bulan ramadhan confirm en abg sayang yang selalu kena teman kalau kitorg nak amik something kat atas...hahahahaaa....Tapi awas! nafsu tetap ada. jadi banyak kan amalan di bulan yang mulia ni untuk dekatkan diri dan kuatkan benteng keimanan kita pada ilahi. Tengah antu setan ni berikat la lagi senang keje kita nak jadi sesorang yang lebih baik. jom baiki kelemahan diri sebaik mungkin...banyak kan solat sunat, mengaji dan berzikir. Insya'allah confirm hati setenang-tenang nye ;)


so jom hapuskan dendam, bersihkan hati dan luruskan niat. semoga ramadhan tahun 2012 ni lebih diberkati oleh Allah S.W.T.

Saturday, July 21, 2012

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan 

beberapa hari sebelum kedatangan ramadhan al mubarak, kami di pejabat telah ada kan majlis makan-makan @ potluck untuk sama-sama memeriahkan lagi sambutan ramadhan. Kali ni dua kali potluck di adakan di ofis...huhuu...semua nye kaki makan kan so a few days before puasa diorg nak makan puas-puas la konon nye...apa? hingat semua yang kita makan banyak-banyak tu akan bertahan sampai abis puasa ke...heheheee...actually potluck ni lebih kepada mengeratkan silaturahim sesama rakan sekerja...ye la, asal potluck je masing-masing dah ada tugasan untuk bawa menu masing-masing...saya macam biasa la... WADAIKIPENG  mak mertua yang jadi menu untuk potluck before ramadhan kali ni ;)


1st potluck. yang ni time lunch hour...banyak nye menu sedap-sedap. rasa macam kembang je badan sebab makan banyak sangat...nasi hujan panas, kek, kuih muih, pencuci mulut pelbagai color dan rasa..phewwww...semua memang superb...and for me, wajib try semua menu sebab now bab makan bukan masalah no 1 dalam diri...Thanks premium beautiful ;)


Ni lagi best, potluck kali kedua....selang dua hari dari potluck before ramadhan yang pertama...kali ni buat pagi-pagi buta sebelum mula waktu kerja...nampak jam kat belakang tu pukul brapa??? huhuu..waktu kerja kitorg mula kul 9 pagi so 8.15 masing-masing dah terpacak depan pintu ofis untuk isi perut semua-muatnye sebab esok dah nak puasaaaa... ;)


Yang best nye environment ofis ni adalah walau kami dari pelbagai etnik dan budaya, tapi semua saling bekerja-sama bila meraikan apa jua jenis perayaan dan sambutan. Paling best sikap saling hormat menghormati antara satu sama lain tetap ada tanpa mengira pangkat dan warna kulit... ;)




Always be Grateful to Allah


Alhamdulillah…alhamdulillah..alhamdulillah…syukur tak terhingga pada DIA maha pencipta sekalian alam. Maha pengasih lagi maha penyayang…Tanpa keizinan yang diberikan NYA tak mungkin saya terus kekal bertahan untuk teruskan perjuangan penghijrahan dari seorang yang biasa-biasa pada seorang yang lebih luar biasa seperti sekarang. Luar biasa kat sini bukan lah makna nye saya ada kuasa power rangers, sailormoon atau dragonball ke hape ye...tapi yang saya maksudkan dengan luar biasa ni adalah dari segi perubahan sikap, pemikiran dan percakapan yang sebelum ni lebih ke arah negetif…


I asked for strength, and Allah gave me difficulties to make me strong...
I asked for wisdom, and Allah gave me problems to solve...
I asked for courage, and Allah gave me obstacles to overcome...
I asked for love, and Allah gave me troubled people to help...
I asked for favors, and Allah gave me opportunities...
"Maybe I received nothing I wanted, but I received everything I needed"




Betul lah kata ilmuan yang kalau kita nak ubah diri, ubah sikap, ubah peribadi silalah jerumuskan diri ke dalam dunia perniagaan. Dari pengalaman sensiri yang baru setahun jagung ni memang tak dinafikan rezeki kita sememang nye 9/10 dari berniaga…dan 1/10 rezeki hanya diperolehi sekiranya kita makan gaji. Sebab nama pun makan gaji so gaji yang ada memang cukup-cukup lah untuk makan. Untuk pakai dan beli itu ini memang kebiasaan nye “hutang” lah jawab nye…gali sana, gali sini. Itu hakikat... Kecuali buat yang memang dilahirkan dari keluarga berpangkat, kaya dan dijodohkan dengan lelaki kaya mungkin mereka terkecuali. ;)

Perubahan 360 darjah yang saya  sendiri alami sepanjang bergelar usahawan ni adalah dari segi hubungan kita dengan Allah terutamanye…...Alhamdulillah syukur Allah berikan hidayah melalui cara macam ni. Kalau dulu nak semayang satu waktu tu pun cukup la payah…tapi Alhamdulillah skarang kalau tertinggal satu waktu je hidup dah rasa tak menentu. Resah gelisah kalau sehari tak cukup lima waktu solat…perubahan ni pun kan dikira luar biasa...ye lah dulu kan biasa je tak solat tapi skarang rasa luar biasa pulak kalau tercicir satu waktu solat. Subahanallah memang rezeki mencurah-curah bila kita sentiasa ingatkan DIA. Sebab tu kebanyakkan orang yang berniaga ni mereka akan sentiasa tanamkan rasa bersyukur dengan apa yang ada dan dalam masa yang sama mereka akan usaha lebih lagi untuk gandakan apa yang ada.

Permulaan berniaga juga lah menjadikan kita matang untuk menilai siapa kawan siapa lawan. Dipulaukan tu biasa. Tapi percayalah tu hanya lah sementara. Kawan sekeliling terutama nye rakan sekerja akan mula jauhkan diri sebab perubahan kita yang jarang2 lagi nak keluar lunch sama-sama, gossip sama-sama, hang out after work sama-sama…Tak pe…Abaikan je masalah yang tak seberapa tu... Sebab bila kita mula nak bina kualiti hidup, permulaan nye memang perlu pengorbanan masa dan tenaga. Masa bersama kawan-kawan yang diangggap “baiklah sangat” tu terpaksa dikorbankan…tapi bila direnungkan balik…kita dapat faedah apa ye kalau sentiasa bersama mereka yang tak berwawasan seperti tu…buang duit, buang masa, buang tenaga, buang pahala…mau tak buang pahala sebab asal jumpa je dia ajak share kan gossip si polan dan si polan…best ke hidup macam tu…? ;)

Jangan takut kehilangan kawan “baiklah sangat” tu…sebab kalau betul seseorang tu adalah kawan terbaik kita, dia akan sentiasa menerima dan menegur kita seikhlas hati tanpa mempengaruhi orang lain untuk bertindak negetif pada kita…Malah, kita haarus bersyukur  sebab ditemukan dengan kawan-kawan “baiklah sangat” tu dan digantikan dengan kawan-kawan yang lebih baik…kawan-kawan yang lebih membantu untuk perolehi kebaikan dunia akhirat. Semoga mereka yang berburuk sangka tersebut akan terbuka pintu hati untuk menjadi seseorang yang lebih beretika dalam hidup mereka…




Paling best, bila berniaga ni kita akan direct dengan Allah...bila Direct dengan Allah ni memang dugaan sentiasa ada. Dugaan pulak adalah sebagai ujian je dari Allah untuk melihat sejauh mana kesabaran dan tahap kesyukuran hambaNya. Sebab tu betapa indah nye bila kita jadi usahawan sebenar. Kesabaran pasti semakin menebal dalam diri! For those yang kurang imunisasi semangat better mula untuk belajar untuk berniaga. Tak kisah la nak berniaga apa pun, sebab dengan berniaga 9/10 rezeki akan timbul dan dengan berniaga lah sikap negetif akan bertukar jadi positif. Tak percaya..??? cuba jual pen ke pensil sebatang…dari situ pun kita dah boleh bergelar peniaga kan…sebab urusan jual beli ada di situ..huhuu.. ;)

Gud luck all. Do your best and Allah will do the rest..! Barakallah. ;)




Thursday, July 19, 2012


La Tahzan, Innallaha Ma’ana : Janganlah kamu bersedih, Allah bersama kita. Saat mana Allah merasa dekat dengan kita? Saat kita bersolat, demikian solat itu juga perintah secara terus, menunjukkan betapa dekatnya Allah dalam menyampaikan perintah itu.
Kesimpulannya, solatlah petua menghilangkan sedih paling mujarab, yakni berserah kepada Allah.


Tuesday, July 17, 2012

Premium Beautiful : Hot testimoni lagi...!!!!

yeayyyyyy...!!!! another superb testimoni from us...
Premium Beautiful awesome...
tak kenal maka tak cinta...dah kenal dah rasa dah kena baru tau ape pasal la jutaan kaum hawa tergila-gilakan sangat premium beautiful ni ;)


 Dulu we ols ada post at fb wall tentang seorang chinese lady yang cantik dan tinggi lampai ni ;)
Actually dia anis roslan punye big boss kat sebuah company di KL...Akibat terbakar dengan perubahan bentuk badan anis yang sangat lah jauh berbeza dari sebelum ni yang buat kan dia berminat sangat nak tau tentang premium beautiful corset ni.


Ni la dia...Miss Karyn Tam...karyn siap request kat anis suruh bawa " u punye kakak ye i nak tengok betul tak kakak u tu memang sudah kurus lepas pakai premium beautiful" hahahaa...kan..sampai dua-dua kakak pun follow. Dah la beli by cash...lepas tersangat puas hati dengan kesan pb ni pulak, terus dia sign up buat business...bayangkan...bila chinese dah mula percaya yang product ni mampu untuk tingkatkan kualiti hidup dia, confirm diorang akan sentiasa rebut peluang punye. Chinese style memang best, asal sesuatu tu bagi benefits pada diri sendiri dan benefits pada orang lain, diorg tak kan fikir lama dan tak kan tangguh-tangguh untuk grab opportunity...so welcoming our new business partner...Karyn Tam...!


Tadaaaaa...see...different kan karyn yang dulu dan karyn yang sekarang...premium beautiful memang mampu untuk ubah penampilan anda 360 darjah. 


Uols pun mesti nak nampak cantik, sihat berseri-serikan???? so jangan malu dan segan untuk contact sal ye 

011-1631 1641




;)





Friday, July 13, 2012

Jalan-jalan cari makan : our family gathering @ red wok restaurant, bangi

Evey year adalah dua ke tiga kali keluarga besar kami akan berkumpul ramai-ramai dan order makan kat luar...tapi macam biasa la setiap kali order makan kat luar mesti tok ayah damia n danisha yang akan belanje...hehee...boleh gitu eik...nape lak tak boleh kan...dah tok ayah nak belanja so rezekiii...jangan sesekali tolak...huhuu ;)

kali ni dapat mesej dari along yang ayah ajak makan malam kat bangi. Tempat pilihan kali ni kat Red Wok Restaurant, Bangi.


Gathering pulak hari jumaat so after work tu balik umah siap kan damia n danisha then after maghrib terus gerak ke bangi. Tapi sempat lagi tu singgah Dataran Merdeka bawa damia n danisha tengok lampu-lampu kat KL di waktu malam ni. 



Damia kalau kasi posing mmg dia suka tapi kalau danisha korang tengok lah sendiri expresi muka dia..huhuuu... ;)


Enjoy korang ye bila dapat jejak tanah jap kat Dataran Merdeka ni.



Tonite anak beranak sepakat nak pakai baju belang...huhuu...


But for those yang agak berisi elakkan ye untuk pakai baju belang melintang macam ni...sebab bila pakai corak melintang ni memang akan nampak kan diri kita lagi lebar...so kalau nak jugak yang jalur2 pakai yang jalur menegak ye.


Danisha duduk dengan penuh kesopanan...huhuuu(sopan la jugak kan) ;)


damia with her anjang simaa.



Bawa damia n danisha ni memang akan memurahkan rezeki orang lain aka peniaga-peniaga sekitar kuala lumpur sebab korang tgk lah, pantang ada yang menjual confirm kitorg terpaksa la beli. Tak bagi kang tak sampai hati pulak tengok diorg buat muka seposen..huahuaaa.. ;')


With my sweet darling ;)



Tadi beli bola lampu-lampu...Then datang pulak sorang kakak tu gi tunjuk pulak lampu-lampu berbintang ala-ala sailormoon ni...adussss..tak pasal-pasal la kena la beli jugak. 

Sampai dah kat red wok restaurant yang terletak kat 
Taman Kajang Impian, Next to Section 7, Bandar Baru Bangi.



kerabu sotong dia memang superbbb..!!!!!


 semua pun nak order sampai tak muat meja.


Tu dia nini makan sampai licin..bagus nini..rezeki jangan di tolak kan..so apa yang ada depan mata kita kasi clear okies ;) 


celebrate besday ayah, idan n sufi skali...dan macam biasa la, setiap kali orang lain punye besday confirm kek besday tu akan jadi kek damia.






Tomyam, Butter Prawn, Ikan Tiga Rasa, Ikan masak stim, Kerabu Mangga, Telur Dadar, Kangkung Belacan semua ada...makan besar betul kitorg malam ni. sampai kan nak jalan pun amik masa untuk sampai kat kereta..hahaa..punye la giler makan kitorg ni kannn... ;D




Nama pun business internet kan so sepanjang masa walau di mana berada pun sentiasa boleh reply pertanyaan client dan business partner yang lain.


heheee...With my love yang tiada galang ganti nye...


With diana my lil sis in-law...pengantin baru yang masih berseri-seri gitew ;)

Terus membesar bagaikan johan lepas makan tak hingat dunia...huhuuu ;D 


Lelaki dalam keluarga Encik Roslan ;)

So buat uols yang memang suka jalan-jalan cari makan boleh la try makan kat red wok restaurant ni. tapi sebelum datang pastikan anda baru lepas terima gaji ye..kalau tak terliur la tengok foods dia yang sedap-sedap disamping harga yang agak erkkkk...boleh la tahan...hehee..try dulu..steamboat ada, korean style sizzling steamboat buffet, for those looking for halal chinese food pun boleh try makan sini ye...saya paling suka tomyam dan butter prawn dia...memang marvellous ;)

Contact

Red Wok Restaurant Sdn Bhd
Lot PT 70550, Jalan Kajang Impian 1/2
Taman Kajang Impian
43650 Bandar Baru Bangi
Selangor
Tel: +603-8927-4100
Fax: +603-8927-4500
HP: +6019-339-4655 - Awang Hasyim
Email: redwok2u@gmail.com

Opening Hours

Monday to Thursdays
Lunch : 12pm to 3pm
Mondays to Fridays
Dinner : 6pm to 12am
Saturday & Sunday
"Almost" all day dining : 12pm to 12am
closed for lunch on Fridays