Friday, June 1, 2012

Seminar Diamond Green Leaders Group

last sunday, May 27, 2012 CDM Hanis Haizi had organized a seminar for all Diamonds under her group GREEN LEADERS GROUP. All participants are the future leaders, upcoming CDM 2013. All together 100+ diamonds attended the seminar which was held at Sunway Hotel Resort & Spa.


view dari tempat duduk saya...rasa macam nak lompat dari atas terjun masuk kolam..boleh?


memang cantik giler sunway hotel resort & spa ni.  Five star service u...dari masuk pintu utama sampai ke lift ada je yang tunjuk kan arah...nasib la ko tak follow sampai ke toilet..huhuu. 


Topic :
menjadi pemimpin cemerlang dan terbilang



100++ diamonds from Green Leaders Group


Our great mentors from GREEN LEADERS GROUP...muda, kaya, bergaya dan berjaya.
CDM Salha, CDM Hanis, CDM Maisarah
Three of them are my inspiration to succeed.


candidates CDM for 2013 ;)
demam panas tak menghalang untuk serap ilmu bagi mantapkan diri dan rakan kongsi yang lain.


with sidelines


tekak sakit pun belasah je. lauk sedap tuh. sayang kalau tak makan puas-puas.


fuhhhh..semua menu dia buat kecur air liur je kalau tak jamah... nasib la premium beautiful penyelamat dalam proses pembahagian lemak-lemak badan. makan banyak tak hingat pun tapi berat maintain. tak naik tak turun. ;)


after makan dan solat zuhor jom regangkan badan dengan menari...memang fail la kalau suruh menari ni...keras kejung...tapi ramai jugak green leaders group ni yang pandai dance kan...especially CDM Salha ;)


Testimonial session dari bakal CDM Lily Halim. Ex-CFO sebuah syarikat gergasi di Malaysia. kak lily you make us very inspired. Quoting her, beauty of this business we don't just realise our dream, but our partners dream and the community!


dari pagi sampai ke malam duduk sini so macam ni la gaya nye kalau tak sihat. nak bergambar pun malas je...tapi nasib la nak serap ilmu tu boleh la masuk apa yang cdm2 dok sampaikan. now tunggu turn CDM paling top di Malaysia untuk share pengalaman beliau dalam business ni...CDM Kak Ana.




we are Diamonds from Green Leaders Group.



Bakal CDM 2012 & 2013


IF YOU HAVE A STRONG COMMITMENT TO UR GOALS AND DREAMS, IF U WAKE UP EVERYDAY WITH A PASSION TO UR JOB, EVERYTHING IS POSSIBLE.

Take every Chance and drop every fear.

Premium Beautiful change my life 360 degrees and it will change yours too.

FAST ACTION, FAST RESULT

012-3609814 / 0111-6311641



No comments:

Post a Comment