Monday, June 18, 2012

premium beautiful : productivity, happiness, inspiration

ahad 17 June 2012
dari pagi sampai malam ada je activity bersama suami, damia n danisha, family, biz partner dan kawan-kawan ;)


after fitting client di presint 9 terus ke presint 10 pulak di puspanita, dewan seri endon putrajaya. ke wedding kenalan rapat keluarga dari kecik. best  tak terkata damia n danisha bila dapat cup cake cantik berwarna warni ni.

punya la ramai jemputan yang hadir. meja sampai full. nak pulak macam-macam menu ada so memang semua pun nak cuba. catering dari pak engku (kuzie catering) memang sangat lah sedapppp.

my sis, my mom and danisha.

tak puas makan kat tempat tak de meja tadi so beralih tempat ke sini pulak. sambung makan lagi. tadi makan dua pinggan char kuey teow and now continue with nasi hujan panas pak engku...lauk pauk dia i tell u memang heaven.

sebelum kenyangkan perut mama n ayah, kena la kenyangkan perut damia n danisha dulu. kalau tak confirm menyelit je sampai mama tak boleh makan. untung dapat anak-anak tak memilih makan ni. asal suap je diorg mesti nganga punye ;)

cuaca panas ni memang sedap la kalau dapat cendol. tapi pas tu tanggung la batuk berkokok selama seminggu..huhuu ;)

tengok putu bambu ni buat selera makan terbuka balik walau dah agak kenyang jugak makan nasi and kuey teow tadi.

perasaan ibu ayah confirm lega bila anak tersayang selamat diijabkabulkan dengan pasangan pilihan hati. suka sangat dengan tema garden ni.









congrats to you intan (lina syazana) dan syazwi. semoga kekal bahagia dunia akhirat. untung syazwi dapat wife yang simple macam intan. dan saya kagum dengan ibu dan ayah intan yang berjaya mendidik anak-anak mereka untuk sentiasa tunduk ke bumi walau  sudah punya segala nye ;)

cantik sangat okiessss...pakai pulak baju rekaan Amy Janz. and makeup pun dari Amy Janz. ditambah pulak premium beautiful tersarung di badan...memang great combination la.

ni la mama pengantin perempuan. cantik kan..dat's y la anak-anak dia pun cantik jugak.

yeahhhh...finally dapat jugak jumpa kak wardina saffiya ni. sangat cantik orang nye. memang dia layak untuk dijadikan icon muslimah era kini.




dah...jom balik.


gambar ni damia yang amik. boleh la kan...







danisha with cik scha kesayangan. after gerak gempur di alamanda with my group. ieda, scha, diana n siti memang rawkssss...sambil shopping sambil boleh buat business dan perkenalkan product pada pengunjung alamanda ni.

then luangkan masa layan damia n danisha ni main mainan yg dalam masa tak sampai 5 minit berjaya melicinkan duit syiling dalam beg tangan mama.



saya ketagih pearl ni. huwaaa...sedap plak rase nguyah bubble hitam tu. litle taiwan ni pun sedap jugak mango juice dia.

dinner ni makan pizza daging

sempena hari bapa kan...so biar en suami yang bayar. so dd jom kita order apa yang patut.



sedap hingga menjilat pipi...kan danisha...heheheee..


after makan, maghrib then layan movie pulak with the kids.

1 comment: