Monday, June 11, 2012

bowling with siti saleha aka nora elena

young, stylish, energetic
yuhuuu..best sangat bila my twin (konon) siti saleha aka nora elena ni sanggup luangkan masa untuk beramah mesra  dengan peminat 
setia nye walau agak sibuk dengan pengambaran terbaru filem PENCINTA terbitan Grand Brilliance lakonan bersama Johan Asari ;)


ni la peminat cilik siti saleha. my lovely daugther damia and danisha. they call siti saleha "mama masa muda"
hahahaa..apa??!! dah tua ke mama skarang ni...???


event bertempat di ampang superbowl flamingo.



we are ready to bowl ;)



before that ada acara potong cake untuk celebrate one of the fan member punye birthday. happy birthday to u sis ;)



 
damia n danisha ni pencinta setia kek. tak kisah la kek apa pun...asalkan nama kek confirm diorg suka mencekik punye..sebab tu mereka sihat dan bulat selalu ;)



suap ayah sikit...sikit je okies.
yang danisha tu sampai ke pipi pun makan kek jugak.





anak beranak giler pink!



saleha dan salleha memang ada chemistry...sama2 pakai baju pink ;)



my pipi tembam sebab mulut penuh kek. but saleha was soooo sweet with this pose.



the game begins



but this pretty girl stil eat and eat. dia tak peduli dah kiri kanan asalkan mee hoon sedap ni habis di makan.



siti saleha sangat sabar dan enjoy melayan hampir 60 peminat setia nye...semua pun nak signature siti saleha  ;)



saya pun nak jugak.. ;)



damia punye bola 9kg, danisha 8kg, mama 11kg and ayah 13kg 



ok dd, kita dapat berposing dengan mama masa muda...bergambar kenangan with siti saleha. en hubby la org paling suka skali... ;)



damia dah mula ajak mama gi beli toys sebab dah 3 games main so dia dah mula nak ajak balik.



focus!



with my new friens. lyn...so friendly this sweet lil girl.



big smile dear.
wahhhh!!!! siti saleha hug both of u! ;D



Okiess...jom balik. game dah abis. 



3 jam with siti saleha memang buat kan hati berbunga riang. 


_________________________________________________________________________________


credit to 



and 


huhuu..sy yang baju pink hujung tu ;)




















2 comments: