Thursday, May 17, 2012

premium beautiful : Class at B32


The beautiful about this business adalah sentiasa diadakan class percuma buat usahawan yang komited untuk ubah kualiti hidup. setiap minggu tajuk di class pasti berbeza dan topic class kali ni mengenai TANGGUNGJAWAB TERHADAP RAKAN KONGSI. sangat sesuai la topic ni buat semua yang dah bergelar pemimpin. once u dah ada seorang pun rakan kongsi, makna nye u memang dah galas tanggungjawab as a leader. so kita perlu bertanggungjawab atas diri kita sendiri dengan hadirkan diri ke majlis ilmu then, dengan ilmu confirm kita boleh bimbing rakan kongsi untuk sama-sama capai matlamat mereka. diri sendiri perlu rela dibimbing dulu kemudian baru la kita akan mudah dan sabar untuk membimbing rakan-rakan kongsi.


O Group with "Green Leaders Group"
semua khusyuk dengar ulasan dari cdm hanis haizi. bayangkan usia seawal 27 tahun dah boleh pegang income bulanan RM250,000.00 saving jangan cakap la. i rasa memang dah touch level jutawan. bayangkan rezeki dalam business ni, buat dengan penuh sabar dan istiqamah confirm dalam masa tak sampai 2 tahun pasti dapat hasil yang sangat positif.



with my leaders...syazana osman, diana and ieda rani.



thanks to u my beautiful partners coz sanggup tu balik dari keje then terus datang B32 untuk mantapkan ilmu. percaya la, dengan ilmu confirm jadi. so after this kalau ada yang cakap "kawan i, makcik i, pakcik i, buat tapi tak jadi pun" so u ols just tanye satu soalan je kat dia..tanye mcm ni "kawan u, makcik u, pakcik u, or sape2 je la commit class ke tak"??? kalau the answers is NO...memang patut la tak jadi pun. sebab salah satu formula wajib untuk success dalam apa bidang skali pun adalah ILMU. malas tuntut ilmu, rezeki kejayaan pun malas la nak datang kat u.



welcome to Diana and congrats to kak ieda. kak ieda ni salah satu contoh orang yang berilmu. dalam masa yang singkat je dia boleh close beberapa orang untuk sama-sama buat extra income.



how do u feel bila dapat sentuhan emas CDM kamikaze ni??? mesti tak tido malam punye la.



kak ieda dengan cdm salha. cdm idola chiqmania.



cdm salha dan bakal cdm salleha..
tips nak berjaya adalah kita kena dekatkan diri dengan orang yang dah terbukti berjaya. dan bila dah berkawan dengan orang berjaya ni, kita pun terpaksa untuk sama-sama kaya dan berjaya...so kak salha, we will follow u ;)



caiyok diana. let's do it together. bila sedia untuk di bimbing confirm success akan menjelma. tak de apa yang nak dirisaukan asalkan yakin dengan diri sendiri yang kita pun mampu untuk lakukan benda yang sama. sebab kita sentiasa akan di bimbing oleh pemimpin yang sama. sangat bertuah bila dijodohkan dengan group cdm hanis dan cdm salha. so bila peluang dah ada pegang erat2. buat betul-betul, betul-betul buat, buat sampai dapat! ;)



u ols nak extra income????
contact me

salleha roslan
012-3609814





1 comment: