Tuesday, May 22, 2012

JJCM : Warung Che Dom Kepong, FRIM

jalan-jalan cari makan kita kali ni bertempat ni area berhampiran FRIM kepong. tempat ni terkenal dengan mee bandung special dia. memandangkan sekarang masalah makan bukan masalah terbesar dalam kamus hidup saya lagi, so memang boleh dikatakan kerap jugak la cari makan kat tempat-tempat yang disarankan orang lain...pantang dengar situ best sane best memang den serbuuuuuu...best giler pakai premium beautiful..makan la ikut suka... tak de control dah. coz yakin yang pb sangat membantu kekal kan berat badan ideal. makan hari-hari pun naik takat sekilo dua tu no hal punye ;)


 
actually ni bukan kali pertama makan mee bandung warung Che' Dom ni. dah berkali-kali dah. tapi still tak bohsan makan mee bandung che dom ni.


baru perasan ada beriani che dom. special hari rabu. wajib try ni. ;p


warung pilihan jalan jalan cari makan TV3.



sagu santan dia pun not bad. selain mee bandung, ada jugak nasi lemak, cakoi, goreng pisang, kuih muih traditional Malaysia. semua sedap menjilat jari. tak caya tengok la muka danisha ni ha...sampai makan dua cup sagu che dom ni..huhuu.


ni la rupe nye mee bandung special warung che' dom ni ha. memang mabeles ye. sila la cuba. buat ibu ngandung yang ngidam tu moh le ke kepong ni try mee bandung sadap ni. 




 jangan kata mama and anjang simaa, damia dan danisha pun punye la suke makan mee bandung che' dom ni.




buat u ols yang nak try makan kat sini boleh la google search kampung melayu, kepong berhampiran FRIM. nak explain jalan nak ke sini takut u ols sesat pulak kang. coz sy memang gagal dalam memandu arah perjalanan untuk orang lain clear nak sampai ke sini. mintak maap la ye..huhuhuu ;p




ni yang tak best ni. 




diorg ni kalau dah kenyang perut memang sesuka ati je jalan ikut suke. nak pulak ada playground dekat warung che' dom ni. 




so apa lagi, terus best friend forever berpimpin tangan menuju ke playground. 




dalam perjalanan balik diorg pulak main mak-mak amik order mama ngan anjang simaa...hahaha..layan kan ajeee ;)




5 comments: